Death Walley toplayıcılık

Unbeatable

Üye
Bu materyalleri diğer haritalara göre %50 daha hızlı toplayabilecek ve bu toplamalarınızdan %100 daha fazla tecrübe puanı kazanabileceksiniz. (Bahsedilen hız ve XP bonusu gelecek yamalarda aktif edilecektir).

Geçen yamada böyle demiştiniz %100 exp gelmiş fakat %50 daha hızlı toplama gelmemiş sebebi nedir?

Son düzenleme:

Aziz

Üye
Elbette geleceğini düşünüyorum. Ancak ben bunu şuna yoruyorum. Geçen yamada bu gathering malzemeleri eklenmişti. Peki yeterli testi yapıldı mı? Hiç sanmıyorum. Belki çoğu oyuncu "zaten bonusu yok toplamaya gerek yok" diyerek ellemedi. Ancak şu an bir akım olmuş olabilir. Buna göre aksiyon alacaklardır. Yani materyal azaltması olabilir, bonusların düzenlenmesi vb. olabilir.

RickSancheZz

Üye
Elbette geleceğini düşünüyorum. Ancak ben bunu şuna yoruyorum. Geçen yamada bu gathering malzemeleri eklenmişti. Peki yeterli testi yapıldı mı? Hiç sanmıyorum. Belki çoğu oyuncu "zaten bonusu yok toplamaya gerek yok" diyerek ellemedi. Ancak şu an bir akım olmuş olabilir. Buna göre aksiyon alacaklardır. Yani materyal azaltması olabilir, bonusların düzenlenmesi vb. olabilir.

dv ye ilk eklendiğinde boldu , %100 exp bonus gelince 50 tane materyal göremez olduk, %50 speed bonusta gelince azaltırlarsa hiç toplayacak malzeme kalmayacak

Aziz

Üye
dv ye ilk eklendiğinde boldu , %100 exp bonus gelince 50 tane materyal göremez olduk, %50 speed bonusta gelince azaltırlarsa hiç toplayacak malzeme kalmayacak
Geçenlerde sizdiniz sanırım quarrying speed çalışmıyor demiştiniz. Ben hepsini denedim. Oyun içerisinden bildirdim. Mantık aynı olabilir. Onlarında bakımı yapılıyor olabilir. Karamsar olmayalım

HeaveN

Üye
Hızlı olsa iyi olur tabi bu sefer yetersiz kalır bence :) exp yönünden iyi ama

Porteur

Üye
Death Valley'de hızlı toplama olayı olmamalı.
Normalden 2 kat daha zor toplanıp, normalden 4 kat daha fazla exp ve 4 kat daha fazla materyal vermeli.

Unbeatable

Üye
Sabahın 5inde yazıyorum DVde toplayıcılık şuan yapılmaz halde 3 tane ağaç 2 tane maden buldum gidip hagarda yaparım daha iyi 3-5 tane şey için dünya kadar yol yürüdüm birkaç seferde öldüm gerek yok

Crafter DendroctonuS

Üye
dv de toplamanın tek problemi pk atamayan ve atmayı bilmeyen ezik olup egosunu tatmin etmeye çalışan arkadaşların genelde toplama ve farmerları darlamaya çalışması büyük problem. :D normalde sağdan soldan karşı tarafın toplama alanına gitmemiz lazım ama bowl'dan gidiyoruz neden pk atmayı bilen sayısı iki elin 10 parmağını geçmiyor galiba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt