DeathFromAbove Clan Yaptığı Terbiyesizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pRoATK

Üye
Öncelikle Merhabalar. Bu gün reven harpy Protean Kingdom 6 'da expimizi kasarken bir warior geldi ve görevi olduğunu soyledi bizde exp sclerimiz basılı DV veya Hargard da daha kolay yapabilirsin diye güzellikle anlattık ve bize ben clanı buraya getiririm slotunuza çökeriz gibi ibarede bulundu dedim gerek yok lvl'in 59 ve bizimde expi kasmamız gerekiyor.
Herneyse gitti ve yarım saat sonra 65 mage leri Çağırmış ve Bize 20 dk musade edeceksiniz exp scnız varsa karakter ekranında bekleyeceksiniz diyip ksye oturdular. ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM HERKEZ BU OYUNDA GÜCÜ YETENEMİ ÇÖKECEK?. Güzellikle pm attım P1tan3 isimli oyuncuya güzellikle anlattım ssleri atıyorum okuyun lütfen. Arkadaş YAYINCI PERMİ ile reportlamış banlatacakmış .?? Bu nedemek Hoş bir durummu gerçekten bu oyunun oyuncuları bukadar küçükmü küfür ediyor partisindeki adamlar vb vb ayıp yazık günah değilmi DV var Hargard var ve PK slotuna gelıp 65 lwl mageler posta koyup slot almaya gelıyorlar gerçekten karakterlerini küçük düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. EVET 50-59 lvl arası birbirine ks atar kasacak yer yoksa ama durduk yere 65 magelerin gelip EXP sclerimiz basılı dedğimiz halde bize Karakter ekranına dönün ozaman adamımızı 50 yapıp gıdıcez demeleri gerçekten hoş bir durum değil Yorum sizin beyler......ANLADIĞIM KADARIYLA YAYINCILAR İSTEDİĞİ SLOTA ÇÖKÜYOR VE İSTEDİKLERİNİ BANLATABİLİYOR HARİKA BİR OYUN YAPILMIŞ ELİNİZE SAĞLIK RİSE ONLİNE EKİBİ

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 54
  • 2.png
    2.png
    2.7 MB · Görüntüleme: 53
  • ks.png
    ks.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 48
  • ks1.png
    ks1.png
    686.2 KB · Görüntüleme: 51
  • ks2.png
    ks2.png
    870.1 KB · Görüntüleme: 47
  • ks3.png
    ks3.png
    760.1 KB · Görüntüleme: 41
  • ks5.png
    ks5.png
    777.9 KB · Görüntüleme: 53

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu tarz şikayet konularının yeri forum değil.

Resmi site üzerinden veya oyun içerisinden video linki ile destek bileti oluşturabilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt