Deatmatch Etkinliği Hk. (Anket)

Her Deatmatch Herkes aynı sınıf olsa nasıl olur ?

• İyi olmaz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11

JohnPlane

Üye
Bu etkinlikte joblar arası çok fark olduğunu düşünüyorum bununla ilgili çok güzel bir çözüm önerisi sunmak istiyorum her ölüm olduğunda sınıf değiştirmek yerine Her deathmatch te tek sınıf oynansa nasıl olur ? misal olarak söylüyorum bir deathmatch te herkes asas 1 death matchte herkes mage diğerinde herkes Bp priest gibi olsa herkes eşit ve sadece o sınıfı iyi oynayanların iş yapacağı birşey olsa daha güzel olmazmı ? şuan sadece iyi asas oyuncuları iş yapabiliyor.

Pitou

Üye
Şuda olabilir Herkesin Warrior gibi seri vuran yakın vuruş skili olsun. Diğer kalan bütün skilleri yerden de toplayabiliriz. "Tekleme , Alan skilleri , Görünmezlik ,debuff , sersemletme ,yavaşlatma vb" gibi bütün skilleri yerden toplayalım hem diğer oyunla aynı olmamış olur. Hem de daha eğlenceli bir etkinlik olabilir.

MDMA

Yeni Üye
Eski tadı daha güzeldi herkes istediği jobu oynasın ama asaslar hiçbir şekilde görünmezlik basamasın böylece daha zevkli olur. Zorunlu job değiştirme çok saçma giriyo 3-4 ittifak sabit bir kişiye vurup zorunlu karakter seçiminde skor farkı rahatça atabiliyorlar.

hideonfury

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Yeni oyuncular için pek güzel bir etkinlik değil )

Herkesin eşitlenip her imkanın verilmesi güzel ama bence. Klasslar arası fark oluşması normal asas her zaman önde gibi zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt