Defeating Elite Monsters Görevleri Hk.

baranashi

Üye
Merhaba,

10'ar adet boss kesme görevlerindeki "Darkness Cavern" bosslarını neden "Easy" modda kesmek zorundayız. 80 levelim ve "Hell" modunda girebilecekken "Easy" modunda girmek zorunda kalıyorum.

Defalarca discordda sordum ticket attım ama dönüş hep "bu şekilde uygun görülmüş" şeklinde oldu.

Lütfen bunu düzeltin ve isteyen istediği modda girsin çünkü bu dayatmada hiçbir mantık yok.

Balerion

Üye
Merhaba,

10'ar adet boss kesme görevlerindeki "Darkness Cavern" bosslarını neden "Easy" modda kesmek zorundayız. 80 levelim ve "Hell" modunda girebilecekken "Easy" modunda girmek zorunda kalıyorum.

Defalarca discordda sordum ticket attım ama dönüş hep "bu şekilde uygun görülmüş" şeklinde oldu.

Lütfen bunu düzeltin ve isteyen istediği modda girsin çünkü bu dayatmada hiçbir mantık yok.
Bunu ilk gördugumde grup zindana easy girilecek sandim, çok mantikli gelmisti cunku yeni oyuncular zindana girmekte zorlaniyorlar parti bulmak icin. Mukemmel bir teşvik olacakti. Sonradan fark ettim ki darkness zindan easy, digerinde de death mode zorunlu. Bunub mantigi nedir gercekten. Cok sacma, ben ve arkadaşlarim hep easy veya hard girerdik. easy grup zindanina tiklayip 6/8de bi saat bekleyenlere kolaylık sağlardık. Şimdi mecbur death giriyoruz. Karanlik zindana ise death girebilecekken easy girmek zorundayim, ne alaka?

turku6az

Üye
Bu konunun haklılığıyla beraber haftalık görevin on günde bitmesi gibi bir saçmalık da var. Şu an toplam sekiz yaratığın üçü 10/10 ama kalanları 6/10 olarak duruyor. Bari 10/10 olanları bir görev diğerlerini bir görev yapsalar da bir mantığı olsa.

Witch_King

Üye
Neyi mantıklı yapıyorlarda bunda mantık arıyoruz? Sal gitsin. Ben artık yoruldum sorunları yazmaktan. En iyisi çekilmek. 100 kişiye sor oyunu oynayan. Buna kesinlikle saçmalık der. Easy girsinlerde daha az drop alsınlar diye yapılmış bile olabilir :)

takosta

Üye
ınsanlar 85 ı ne kadar geç kasarsa o kadar ıyı. pot alacaklar row alacaklar slotlara salacaklar ve ulasılması zor bır level olacak bla bla bla bla
boyle yaparak o kadar cok kısı saldı oyunu ve charını satıyorkı tahmın bıle edemezsınız.
evet kalabalık bır kıtle geldı ve hepsı farmer ölücü tayfa. ne için geldıklerını herkes bılıyor.
ama bırde gırıp sıtelerden bakın bu kasım zorlugu ve 75 oncesı gorevlerın sılınmesı ıle ortaya cıkan duruma, ne kadar kısı charını satılıga cıkarmıs sayı nasıl bırden 5x ılan a cıkmıs anlarlar. ama görmüyorlar. daha dogrusu görmek istemiyorlar. nasılsa vergisini veren potunu alan cabalayan köle olan oyunu oyun ıcın oynamaya calısan emekcıler var. daha fazla konuşursam kuvvetle muhtemel banlanıcam forumdanda. doğru soyleyenı elestırenı dınlemek yerıne bloklayıp banlayıp mutelemeyı tercıh edıyorlar.

RickSancheZz

Üye
5 gün hel mod 5 gün easy mod giriyorum, sanırım en çok exp alabileceğim varyasyon bu.
görevin bir zorluk seviyesine zorlaması çok saçma

Opus Magnum

Üye
ınsanlar 85 ı ne kadar geç kasarsa o kadar ıyı. pot alacaklar row alacaklar slotlara salacaklar ve ulasılması zor bır level olacak bla bla bla bla
boyle yaparak o kadar cok kısı saldı oyunu ve charını satıyorkı tahmın bıle edemezsınız.
evet kalabalık bır kıtle geldı ve hepsı farmer ölücü tayfa. ne için geldıklerını herkes bılıyor.
ama bırde gırıp sıtelerden bakın bu kasım zorlugu ve 75 oncesı gorevlerın sılınmesı ıle ortaya cıkan duruma, ne kadar kısı charını satılıga cıkarmıs sayı nasıl bırden 5x ılan a cıkmıs anlarlar. ama görmüyorlar. daha dogrusu görmek istemiyorlar. nasılsa vergisini veren potunu alan cabalayan köle olan oyunu oyun ıcın oynamaya calısan emekcıler var. daha fazla konuşursam kuvvetle muhtemel banlanıcam forumdanda. doğru soyleyenı elestırenı dınlemek yerıne bloklayıp banlayıp mutelemeyı tercıh edıyorlar.
Slotlar boşalmaya başladı. Bu level capin erken erişim diye adlandırılan bir oyunda olması çok saçma. Kaldi ki oyun ilk 65 level çıkmıştı bir yıl olmadan bu kadar hızlı artış tat kacirmaktan fazlası değil. Uzun süre level cap gelmemesi lazım, yoksa salarim charı bıktım exp kasmaktan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt