Delilleriyle ispatlı olmasına rağmen haksız ban....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

th3camper

Üye
Merhaba arkadaşlar . Ben thecamper hesabı ile leather basarken haksız yere ban yedim. Bunu söylememe rağmen herhangi bir şekilde ilgilenilmediği için bende 2.açtığım karakterle video kaydı alarak upgrade yapmaya devam etmeye karar verdim ve yaklaşık 5 gündür upgrade serüvenimi video kaydı aldım yaklaşık 30gb ın üstünde bir arşiv oldu. Video kaydı alırken gene upgrade esnasında ban yedim ve bu sefer delilim var ama ilk charımda delilim yoktu şimdi nolucağını merakla bekliyorum.

1658414487677.png

ayrıca bir arkadaşınızda böyle birşey yazmıştı. Umarım bu incelemede yanlış birşeylerin olduğu konusunda size yardımcı olur...

video :

DeadN0t

Üye
Biz neden ban yemiyoruz ? Olum defolun gidin şu serverdan oyunu bok ediyorsunuz. Üçkağıtcılar sizi

th3camper

Üye
yaw video kaydı var diyorum ückağıtcı diyorsun reis iyimisin sen ???

DeadN0t

Üye
Neyin kanıtı 2 dakikalık video atmışsın. Ne güzel dünya o sıra kayda al banlanınca al bak ben böle yapıyordum de. İnsanların aklıyla oynamayın bilader.
Biz neden ban yemiyoruz?

th3camper

Üye
gel dc ye gel ver dc gelicem verim sana 40gb lık video yu yükle dc adresi verirmisin??

MajorMikey

Üye
Oyunun başından beri aktif olarak upgrade yapıyorum bende ciddi derecede ve 1 kere başıma böle olay gelmedi. Siz çok kurnaz sanıyorsunuz kendinizi..
Oh iyi olmuş yallah

th3camper

Üye
Oyunun başından beri aktif olarak upgrade yapıyorum bende ciddi derecede ve 1 kere başıma böle olay gelmedi. Siz çok kurnaz sanıyorsunuz kendinizi..
Oh iyi olmuş yallah
haha tetikcimisiniz ??? sizde kurnaz sanıyorsunuz dc gelcekmisin yoksa burada boş mu yapacaksın

birol2003

Üye
Ban sebebi için bir açıklama geldimi ? Sebebi bu olmasın, video ile de kanıtlamışsın bu olayı.

1658415264544.png

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Tarafınıza konuyla ilgili defalarca cevap yazıldı, lütfen oyun kurallarına uyalım. Karakteriniz oyun kurallarına uymadığı için yasaklanmıştır.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt