Oyunun dengeleme ekibi hiç dv falan çıkıp solo farm atıyor mu? Bence atmıyor zira ben priest bir hesapla solo farm atarken ortalama 1 mana harcıyorum saatte 300farm kessem 300mana x4k dan 1.2m mana masrafı eh hadi hpyi kendim buff kendim atıyoruz desek ben bir şekilde idare etmeye çalışıyorum drop alamasam da ortalama 3-5k coin düşüyor dersek tabi. priest dışındaki herhangibi bir sınıf aynı farma sc ve hp bassa hp potta 4k dan hadi desek her 2 slotta 1 bastı hp o da etti mi size saatte 150x4den 600k hp potu parası. Etti bize 1.8m sadece pot masrafı. E bu arkadaş sc bassa hadi sadece hp sc bastı desek 350-500k coin de o desek 2.3m civarı coin masrafı 300 yaratıkta 4k ortalama coin alsa yapar mı bize 1.2m 1.1 m hala zararda bu solo farmcı drop alamazsa hadi çöpleri de iyi düştü 1 saatte 1 m çöpten aldı desek bu arkadaş 1 saat keyfi farm atmış oldu gelir sıfırda sıfır. Böyle bir farmlama mantığı olamaz görün artık şunu, Ya yaratıklardan düşen coin az ya hasarları fazla ya fazla hızlı vuruyorlar ya da bizim vurduğumuz hasar=yakılan manamız fazla. Bir veya bir kaçında dengesizlik var bu saydıklarımdan artık onu da dengeleme ekibi az rise online oynayıp çözer de oyuncuyu anlar diye umuyorum