Destek Talebi

istanbulls26

Üye
iyi günler önemli bir sorun için destek talebi oluşturdum yaklaşık 4 saattir beklemekteyim açıkçası bu konuyla ilgili bir yere varana kadar oyun oynama isteği kalmadı bende biliyorum buradan sorun çözülemez edilemez vs fakat şunu bilen varsa yanıtlayabilir mi sitedeki destek ekibinin çalışma saatleri var mı varsa hangi saatlerde çalışmaktalar yani umarım yoktur yoksa bu gidişle günlerce bekleyecem ve açıkcası oyunu bıraktıracak bir durumla karşı karşıyayım

istanbulls26

Üye
discord desteğede gittim orada yardımcı olamayız siteye destek oluşturun dediler ondan yazmadım fakat sorunum şu dün oyundayken oyundan dc yedim girmeye çalıştığımda hata verdi şunuda belirteyim oyuncunun bağlantısı kes falan çıkmadı sunucu hatası gibi birşey yazıyordu neyse dedim yatacaktım zaten uğraşmadım gündüz girdiğimde depomda bulunan para yoktu( envanterimde bulunan para duruyordu) depomdaki itemlerim duruyor fakat envanterimdeki ve bazı üzerimdeki giydiklerim yoktu kesinlikle birinin çalmış olabileceğini düşünmüyorum şifremi kimse bilmiyor, sadece evimden oynuyorum yani internetkafe gibi ortak alanlar falan değil, ve aslında en önemli nedeni ise çarda hala değerli şeyler ve envanterdeki gold duruyor birinin çalma ihtimali olsa tek kuruş bırakmaz böyle bir durumla karşılaşınca insanın oynama heveside bulunmuyor tabi açıkcası destek sonucu birşey olabileceğini düşünmüyorum ama işte naparsın bir ümittir yaşamak

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,
Bu tarz sorunlar için lütfen bilet oluşturunuz, sırayla bakılmaktadır.
İyi forumlar..

istanbulls26

Üye
Selamlar,
Bu tarz sorunlar için lütfen bilet oluşturunuz, sırayla bakılmaktadır.
İyi forumlar..
ahaha hocam okumadan mı yazıyorsunuz buradan çözülemeyeceğini bildiğimi belirttim zaten öğrenmek istediğim nokta bu destek ekibinin çalışma saati var mı mesela 19.00 a kadar ben destekten bir cevap alamadım bugün daha bir cevap boşu boşuna beklemiyim eğer çalışmıyorlarsa yoksa 7-24 çalışıyor mu arkadaşlar

Paris

Üye
ahaha hocam okumadan mı yazıyorsunuz buradan çözülemeyeceğini bildiğimi belirttim zaten öğrenmek istediğim nokta bu destek ekibinin çalışma saati var mı mesela 19.00 a kadar ben destekten bir cevap alamadım bugün daha bir cevap boşu boşuna beklemiyim eğer çalışmıyorlarsa yoksa 7-24 çalışıyor mu arkadaşlar
Cevap süresi yoğunluğa göre değişebiliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt