İstek Diğerlerinin Efektlerini Kapatmak

TheUprising

Üye
Öncelikle iyi forumlar , güzel tartışmalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu konu "Diğerlerinin Efektlerini Kapatma" hakkında. Fikirlerimi oyun içerisinde gözlemlediğim kesinlikle şu olduğunda FPS Düşüyor diyebileceğim kadar dikkatlice analiz ettim ve ortak SORUNUMUZ ; EFEKTLER
Çok Yüksek
Yüksek
Orta
Düşük
Bu Ayarların Gerçekten işe yaradığını falan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Aralarındaki tek fark , blur , biraz parlama , çimenlerde ve zeminde texture netliği başka hiç birşey yok BAKIN HİÇ BİR ŞEY

Ne olursa olsun ayni Skill ayni bölge ve ayni anlarda FPS Düşüşü oluyor ( Optimizesi yok vs gibi şeylere tokuz )
Oynadiğimiz MMORPG isimleri hafızanızdakinden bile fazladır bana bahane üretmeyin , üreteceklerede at gözlükleriyle başarılar

Her Nova Efektinde , Her 8k (10k)Heal Efektinde Her Blink(Descent) Efektinde
Her Archer LR Skill Efektinde ve Her Priest Magic Atak Kırma Skili ve Magic Defans Kırma Skillerinde DELİLER GİBİ FPS DROP YİYORSUNUZ

Özellikle Geliştirici Ekibi Bir Gece DV Bölgesine Davet Edelim Aksam 8 Gece 2 - Bir Analiz Etsinler
Öyle Düşük Segment Bir Sistemimizde YOK

- BU SORUNU ÇÖZMENİN EN BASİT VE EN ETKİLİ YÖNTEMİ ; DİĞERLERİNİN EFEKTLERİNİ KAPATMAKTIR
BUNU ÇOĞU BÜYÜK MMORPG YAPMIŞTIR EFEKT İSTESİN İSTEMESİN
KİMSE KİMSENİN EFEKTİNİ GÖRÜP GÖZÜNÜ AĞRITMAK ZORUNDA DEGİL

Örnek Olsun ;
1653210792898.png

1653210824965.png

Son düzenleme:

Ouss

Üye
Kesinlikle en yakın süre de gelmesi gereken bir özellik. Hem oyuncuların daha fazla FPS almasını sağlıyacak (FPS dropları büyük ölçü de azalır) hem de Görsel olarak oyuncuları yoran efekt yoğunluğundan kurtulmak için bir seçenek olucak. Bir çok oyunda olan bu özelliği biz de Rise 'da istiyoruz. Umarım konu gerekli ilgiyi görür.

KhanConqueroR

Üye
Bu durum çok iyi olur, FPS drop yediğimde öldüğümden bile keyif alamıyorum

EvenS

Üye
yıldık be kardeşim 3070 ekran kartı var fps yatalak oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt