DirectX Hatası Hk.

eraysuvak

Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Ofis pc min özellikleri aşağıda oyunu yeni keşfettim otchiwa jestinden sonra ve Türk yapımı olmasına istinaden bir anda sevindim, heveslendim ve başlamak için indirdim,
ama ne yazıkki kursağımda kaldı zamanımın çoğunu ofiste geçiriyorum oyun yazılımını directx 11 desteklemeyen ekran kartları içinde optimize edebilme imkanınız olursa süper olur.Benim gibi yüzlerce belki binlerce insan bu sebepten oynayamayabilir net bir gerçek ve cidden üzüldüm.Belki bir çözüm olur diye ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum umarım birşeyler yapılabilir yoksa cidden üzücü bir durum.

directx1.jpg

directx2.jpg

directx3.jpg

directx4.jpg

directx5.jpg

directx6.jpg

Son düzenleme:

DevilsFATHER

Üye
Valla hocam ilk görseldeki hatayı alıyorum son sürüm directx yüklerken anlayamadım bende
+ olarak sistemindeki ekran kartı minimum gereksinimleri karşılamıyor olabilir yani oyunda low ayarlarda bile biraz kasma görülebilir , bu tamamen benim öngörüm şuanlık ilerleyen zamanlarda optimizasyonla belki fps artışları yaşayabilirsin.

DarkPowder

Üye
bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım admin sorun çözümü diye bi konu açmış sorun ile alakası yok başına böyle bi sorun gelse kendisi de yapamaz madem çözüm paylaştığı şekilde kolay kendisi aynı hatayı veren bi bilgisayar ile video çekip hatayı düzeltsin burada paylaşsın çünkü yapamaz. hata devam ediyo 6 gb paylaşımlı ekran kartım olmasına rağmen

GPU: AMD Radeon R7 250X

Bellek Boyutu: 2GB GDDR5

Çekirdek Saat Hızı: 1000 MHz

Bellek Saat Hızı: 4800 MHz

Bellek Arayüzü: 128 bit

DirectX Desteği: 12

Arayüz: PCI Express 3.0

Bağlantılar: DVI-I, DVI-D, DisplayPort, HDMI

DevilsFATHER

Üye
bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım admin sorun çözümü diye bi konu açmış sorun ile alakası yok başına böyle bi sorun gelse kendisi de yapamaz madem çözüm paylaştığı şekilde kolay kendisi aynı hatayı veren bi bilgisayar ile video çekip hatayı düzeltsin burada paylaşsın çünkü yapamaz. hata devam ediyo 6 gb paylaşımlı ekran kartım olmasına rağmen

GPU: AMD Radeon R7 250X

Bellek Boyutu: 2GB GDDR5

Çekirdek Saat Hızı: 1000 MHz

Bellek Saat Hızı: 4800 MHz

Bellek Arayüzü: 128 bit

DirectX Desteği: 12

Arayüz: PCI Express 3.0

Bağlantılar: DVI-I, DVI-D, DisplayPort, HDMI
ne kadar fiyata aldınız , almadan önce keşke sorsaydınız çünkü aldığınız ekran kartı eski nesil bir ekran kartı

DarkPowder

Üye

Ekli dosyalar

• 1 EKRAN BÖLÜMÜ.png
    1 EKRAN BÖLÜMÜ.png
    419.9 KB · Görüntüleme: 53
  • 2.SİSTEM.png
    2.SİSTEM.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 52
  • 3.bilgisayar.png
    3.bilgisayar.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 50

eraysuvak

Üye
dx11 destekliyor ve güncel yardımcı olursan dıle benden ne dılersen
Hocam selamlar, 1.fotoğraf dxdiag taki üst menüde ekran kısmınında ekran görüntüsünü atabilirmisiniz benimde konuyu açtığımda kaldırmıyordu nvidia gt 1030 oc aldım taktım driver kurulumunu gerçekleştirdim sorunsuz açılıyor yüksek ihtimal ile directx 11 desteklemiyor sanırım ekran kartınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt