Disconnetc other player

JiNKaZaMa

Üye
S.a arkadaşlar oyuna yenı girdim skıll stat verdım pot basarken network hatası aldım oyundan sımdı girmeye calıstıgımda bu hatayı alıyorum caresı varmı yoksa herkeste aynımı bu hata anlamadım

mimolog

Üye
Çarın askıda kalmış. Seçeneği okeyledikten sonra girmekte problem yaşamaman lazım. Eğer düzelmiyorsa azıcık beklemen daha iyi olur. elbet düşecektir.

JiNKaZaMa

Üye
hacı abi 10 dakka oldu yes no yes no demekten elım agrıdı :D gene girmöiyor askıdan kurtar şeklınde bi seçenekte yok bekleyefez baska care yok zaten

mimolog

Üye
disconnect other player kurtarma seçeneği zaten:) Bol şans. Sabrın bol olsun kardeşim:)

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Merhabalar,

Sunucu taraflı gerçekleştirmekte olduğumuz kontrolden ötürü bir süre bağlantı sağlanamadı. Şu anda probleminizin çözülmüş olması gerekiyor lütfen kontrol edebilir misiniz?

azelis

Üye
Merhabalar,

Sunucu taraflı gerçekleştirmekte olduğumuz kontrolden ötürü bir süre bağlantı sağlanamadı. Şu anda probleminizin çözülmüş olması gerekiyor lütfen kontrol edebilir misiniz?
Hocam benim problemim hala devam ediyor. Bütün gün hiç bir şekilde giremedim hesabıma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt