Discord Kanallarının Sohbete Kapatılması Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mango

Üye
Topluluğu bir kez Discord kanalına davet edip oradan birbirleri ile bir olmasını alıştırdıktan sonra, şimdi ticket v.b. yöntemlere yönlendirerek topluluğu kendinizden geriye çekiyorsunuz. En başından beri söylemek istediğim buydu arkadaşlar. Oyun içerisindeki bir çok insanın forumdan haberi yok, zaman konusu yüzünden forumdan iletişim sağlamak istemiyor.

Tekitekurin

Üye
Sevgili arkadaşım kesinlikle size katılmak ile beraber. Toxic kitleninde yönetilmesinin zorluğunu anlayabiliyorum.

ersin33

Üye
Discord kullanıcıları açılmasını istiyorum herkez clanının tanıtımını yapmış öyle duruyor bizde kendi clanımızı tanıtmak istiyoruz. Açılmicaksa bile sabitlenen askıda kalan tanıtımları kaldırın yada benim yerime clanımın tanıtımı için kendiniz paylaşım yapın .

ItsPERFECT

Üye
Discord kullanıcıları açılmasını istiyorum herkez clanının tanıtımını yapmış öyle duruyor bizde kendi clanımızı tanıtmak istiyoruz. Açılmicaksa bile sabitlenen askıda kalan tanıtımları kaldırın yada benim yerime clanımın tanıtımı için kendiniz paylaşım yapın .
Merhaba;

İlerleyen süreçlerde Discord yazışma kanalları sohbete açılacaktır, ancak şuan için oyuncuların sağlıklı bilgiye rahat bir şekilde ulaşabilmesi adına sohbet kanalları kapalı tutulmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt