discord kapanma sebebi nedir

Knight

Üye
Hadi oyun uçsuz bucaksız kapandı belki acılısı 2 gün sürecek belki 3 gün belli değil bir açıklama olmadan bakıma alınmıştır süre belirsizdir dediniz eyvallah ancak discord kanalında ki bütün iletisim aglarının kapanma sebebi nedir en ufak eleştiri kaldırabilecek durumda değil misiniz bu topluluğu susturmak değilde nedir discorduda mı bakıma aldınız ?
Bu zamana kadar her olayda erken erişim deyip susabiliyorduk 2 3 exp evente oh be diyorduk ama artık olaylar erken erişimi de geçti exp event ile telafi edilecek durumuda geçti bilginize.

berktun

Üye
Üstad sadece bu gün değilki hagard kanalları sürekli gidip geldi bir hafta boyunca. Gece rowa expe bıraktığımda sabah 1-2 saat kasıp dc olduğunu gördüm. Sabah alel acele parti bulup rowa bıraktığımda akşama yine maksimum 2-3 saat kasabildiğini gördüm. Her seferinde de expe yatmış vaziyette bulduğum için 1 haftada 73 ten 74e zor atladım. 1 saatlik basıp kalanının envanterden silindiği 'exp sc' eventi kurtarmaz resmen kendi adıma royal premin 1 haftası login ekranına bakarak geçti gibi bişey oldu yani :D
Dün akşamdan beride heralde bi 3 saat oyun çalıştı gece yine gitti bu gidişle forumuda kapatacaklar demedi deme.

Knight

Üye
Üstad sadece bu gün değilki hagard kanalları sürekli gidip geldi bir hafta boyunca. Gece rowa expe bıraktığımda sabah 1-2 saat kasıp dc olduğunu gördüm. Sabah alel acele parti bulup rowa bıraktığımda akşama yine maksimum 2-3 saat kasabildiğini gördüm. Her seferinde de expe yatmış vaziyette bulduğum için 1 haftada 73 ten 74e zor atladım. 1 saatlik basıp kalanının envanterden silindiği 'exp sc' eventi kurtarmaz resmen kendi adıma royal premin 1 haftası login ekranına bakarak geçti gibi bişey oldu yani :D
Dün akşamdan beride heralde bi 3 saat oyun çalıştı gece yine gitti bu gidişle forumuda kapatacaklar demedi deme.
valla ben sırf slotta exp kaybı yasamamak icin pt buldum acaba dc olacak mıyım ölecek miyim korkusuyla yasamamak icin exp kasmaz oldum sadece + basıp pazar kuruyorum zindanlara göz atıyorum.Premium konusunda da 3 günlük pre eklerler saat bası alabilecegin işteyken faydalanamayacağın sc koyarlar %25 exp eventi yaparlar 1000er adet pot verirler cok iyi telafi ettik der geçerler benim artık inancım kalmadı 5 6 ay once oyun daha stabil durumdaydı duzgun olan oyun yavas yavas bozuluyor gibi geliyor

DimitriPetrenko

Üye
çok değişik bir yönetimi var oyunun. discord kanallarında kimse şikayetlerini konuşmasın diye mesaj gönderimlerini kapatıyorlar. forumda da bu konu ile alakalı açılan başlıkların yine cevaplamalara kapatıldığını gördüm az önce. yine discord üzerinde herhangi bir eleştirel mesaj yazan kişileri banlıyorlar. yanlış yapıyorlar farkında değiller. bu kafa yapısı ile uzun vadede ne bu oyunu ne de oyuncu kitlesini ellerinde tutabilirler. agresif ve eleştiriye kapalı tavırlarından uzaklaşıp biraz diğer oyun firmalarının iletişim kanallarında ve geri bildirimlerinde neler yaşandığına bakıp kendi notlarını çıkarabilirler.

Gensuke

Üye
bakın daha önce 2 tane daha oyunda böyle server sorunları yaşadım ve her ikisi de ortalama 1 ay sürmüştü koskcoa 1 ay diyorum bak hatta inanmayan olabilirir oyun isimleri cabal online ve fiesta online ama bu oyunlarda böyle bir sansür bu kadar uzun süreli problemlerde bile yapılmadı şimdi rise online yönetiminin yaptığı nedir ?
EDIT : Olsun for JUSTICE !

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu gibi durumlarda Discord’da bazı kullanıcılar ne yazık ki kasti olarak yanlış bilgiler vererek ortamı germekte ve diğer kullanıcıların yanlış yönlendirmelerine sebebiyet vermektedir. Bu yüzden zaman zaman kanallar sohbete kapatılmaktadır. Resmi duyurular dışındaki hiçbir dedikoduya kulak asmayınız.

Gensuke

Üye
Merhaba,

Bu gibi durumlarda Discord’da bazı kullanıcılar ne yazık ki kasti olarak yanlış bilgiler vererek ortamı germekte ve diğer kullanıcıların yanlış yönlendirmelerine sebebiyet vermektedir. Bu yüzden zaman zaman kanallar sohbete kapatılmaktadır. Resmi duyurular dışındaki hiçbir dedikoduya kulak asmayınız.
ya bu her oyunda yaşanan bir durum ama nedense bir tek rise'ın discord kanalında gördüm

Faraza

Üye
Merhaba,

.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
böyle durumlarda aynı soru 7890 kez soruluyor, dün gece marduk herkese tek tek cevap veriyordu aynı cevabı tek tek vermeye ne gerek var , kanalı kapat en başta kalsın 1 kere yaz, bence yapılan mantıklı.

srreal59

Üye
Discord'un kapanması evet hak veriyorum manipülatif davranışta bulunan çok fazla kişi vardı. yerinede bir karar fakat gereksiz buluyorum. Yönetimin oyunculara tek tek açıklama yapmasınıda doğru bulmuyorum. En başta duyuru yapılsaydı bu kadar tepki olacağınıda sanmıyorum.
Ama türkiyedeki "MMORPG" kitlesi bu ne yazıkki hemen herşey olsun o oyun hiç kapanmasın bakım olmasın 7/24 hizmet versin istiyor.
Kolaylıklar diliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt