Discord neden kapalı?

Alkoer

Üye
Forumu araştırdım ama bir duyuru yada bilgiye ulaşamadım acaba discord en son güncellemeden beri neden kapalı?

Ogi

Üye
Çok boş yapıyorlar bence böyle olması daha mantıklı

Nodar

Üye
Anlam veremiyorum bu konuya zaten. Canları sıkıldıkça sohbet kapatılıyor.

Ogi

Üye
Boş yapanı engelle, sil başka bişey yap. Oyunun resmi iletişim organı neden kapatılır sebepsiz?

Dc yi istediği zaman kapatan siteyide kapatır oyunuda.

Ben anlam veremedim bu olaya
Amacı dışında çok kullanılıyor.

SvZ

Üye
Boş yapanı engelle, sil başka bişey yap. Oyunun resmi iletişim organı neden kapatılır sebepsiz?

Dc yi istediği zaman kapatan siteyide kapatır oyunuda.

Ben anlam veremedim bu olaya
Adamlar hangi biriyle uğraşsınlar, bir avuç insan zaten. En uygun çözüm kapatmak bence de.

WoxHades

Üye
Bence DC'de odalara yarım saat ya da 1 saat süreyle yazılma açılmalı hem spam önlenir hem de boş yapanlar gözden kaçmadan rahatlıkla banlanabilir.

Alkoer

Üye
Bence DC'de odalara yarım saat ya da 1 saat süreyle yazılma açılmalı hem spam önlenir hem de boş yapanlar gözden kaçmadan rahatlıkla banlanabilir.
Kötüye kullanım varsa tabiki bir önlem alınsın. Ama kapatmayı doğru bulmuyorum.

Oyunla ilgili haber okumaya bilgi almaya uğraşıyorum bakıyorum sitede hiçbirşey yok, dc kapalı, forumda çok konu var ama yetkililer ile irtibat yok.

yosinderu

Üye
Adamlar hangi biriyle uğraşsınlar, bir avuç insan zaten. En uygun çözüm kapatmak bence de.
bundan 2 ay önce olsa katılırdım fakat oyundan haddi sayılır gelirler elde edildi. Artık bir zahmet bir avuç insan olmasınlar linkedin böyle durumlar için var Rocosoft.

AuK

Üye
Kardeşim anca konu kapatırlar discord kapatırlar , yakinda yonetim olarak kendi kendilerine oynarlar oyunlarını

JaxSui

J
Mod eksikse mod alınsın. DC kapatmayı ben de uygun görmüyorum.

Namaleon

Üye
Olayın sonucu olarak İngilizce konuşan topluluk üyeleri iletişim için farklı bir discord açarak ilerlemişler. Keza trading içinde bir discord gördüm. Resmi discord sayfası duyurulardan ibaret malesef. İlk haftalarda yeterli moderatör olmadığı için kapatıldığı söylenmişti fakat hala discord kapatılıyor. Gerçekten yapıcı bir yaklaşım olmadığı görüşündeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt