ÇÖZÜLDÜ Discordda nasıl mutelendim ve yasaklandım izliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minato

Üye
Yıllardır her oyunda Mergen nickimle bulunuyorum. Burada karışıklık olmasın diye ismimi degistirmek istedi Mergen isimli moderator forumda karışıklık çıkmasın diye kabul ettim ve değiştirdim. Fakat discordda 'BigJest' isimli moderator de ayni nickle bulunduğum için değiştirmemi rica etti ben de istemedigimi soyledim. Ve hiçbir hakaret veya küfür durumu olmamasina rağmen discordda susturuldum. Aynen böyle modlarla başladıysanız size başarılar dilerim. Hayatımda bu kadar saçma bir olay görmedim.
Screenshot_20201118_182725_com.discord.jpg
Screenshot_20201118_182644_com.discord.jpg
Screenshot_20201118_182656_com.discord.jpg

Son düzenleme:

T Z

Üye
Madem bu nickle oynuyorsun foruma neden bu nickle kaydolmadın?

4NeRisSa

Üye
uzun yıllar bu nick i kullanabilirsin tabi ama öteki tarafı da düşünmen lazım forumda attığı mesaj bile insana hak verir

karagülle52

Üye
sonuçta kurallara aykırı bir durum var açıklaması yapılmış. Gibi pek okumadım ama.

Mergen

Üye
Konu ile ilgili bilgilendirme konu sahibine özel mesaj üzerinden yapılmış olup konu tatlıya bağlanmıştır diye düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

Minato

Üye
Konu ile ilgili bilgilendirme konu sahibine özel mesaj üzerinden yapılmış olup konu tatlıya bağlanmıştır diye düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.
İlgin için teşekkür ederim. Senin gibi yöneticilerin sayısının artması dileğiyle...

MuratYILDIZ

Üye
İlgin için teşekkür ederim. Senin gibi yöneticilerin sayısının artması dileğiyle...
Hacı sen kendinle çelişiyorsun yukarıda böyle modlarla başladıysanız diye konuya girmişsin şimdi sizin gibi yöneticilerin sayısı artsın diyorsun :D :D bari böyle söyleme teşekkür et geç

Minato

Üye
Hacı sen kendinle çelişiyorsun yukarıda böyle modlarla başladıysanız diye konuya girmişsin şimdi sizin gibi yöneticilerin sayısı artsın diyorsun :D :D bari böyle söyleme teşekkür et geç
Tartışma Mergen'in kenidisiyle değil, discorddaki bir moderatörle yaşandı. fotoğrafların içeriğine göz atmadan sazan gibi atlamasaydın burada aciz duruma düşmezdin dostum. Okuduğunu anlayamıyorsan ona da yapacak bir şeyim yok.

MuratYILDIZ

Üye
Tartışma Mergen'in kenidisiyle değil, discorddaki bir moderatörle yaşandı. fotoğrafların içeriğine göz atmadan sazan gibi atlamasaydın burada aciz duruma düşmezdin dostum. Okuduğunu anlayamıyorsan ona da yapacak bir şeyim yok.
Paylaştığın resimler bütün ekranımı kapladığı için okumak yorgu sadece açıklamana baktım açıklaman da mergen geçiyor isim vermediğin mod olduğu için direk mergen anlaşılıyor sayın Mergen2

Minato

Üye
Paylaştığın resimler bütün ekranımı kapladığı için okumak yorgu sadece açıklamana baktım açıklaman da mergen geçiyor isim vermediğin mod olduğu için direk mergen anlaşılıyor sayın Mergen2
Bilgin olmadan fikrin olmasın o zaman dostum. Sana hayat boyu yarayacak bir tavsiye. İyi forumlar...

Vision

Senior Moderatör
Olay tatlıya bağlandığına göre, konuyu kilitliyorum.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt