Öneri Doğrudan bankadan craft yapabilme

Anthelior

Üye
Merhabalar. MMORPG oyunlarda quality-of-life diye tabir edilen, özetle yaşam (yani oynayış) kalitesini arttıran bir önerim var.

Şuan crafting kapalı ama crafting için gereken materyaller eğer bankamızda mevcutsa çantamıza almakla uğraşmadan direkt bankadan da craft yapabilmeliyiz diye düşünüyorum. Crafting için gereken materyaller hesaplanırken çanta+banka ortak sayılmalı böylece bankaya git gereken materyalleri bul, çantaya koy ile uğraşmamış oluruz.

RainOfFire

Üye
Su an crafting kapali oldugu icin sadece malzeme topluyoruz, hali hazirda crafting cok fazla vakit aliyordu ve hic bisey yapamadan saatlerce craftin bitmesini bekliyoruz. ne malzeme toplaniliyor ne trade ne baska bisey. Onerini destekliyorum kesinlikle gelmeli.

ZazaCapitan

Üye
ufak tefek numaralar var bununla ilgili,
birincisi pazar kurulduktan sonra craft yapabilirsiniz
ikincisi tam craft biterken craft sekmesini kapatırsanız durmuyor craft yapmaya devam ediyor o arada mob kesebilirsiniz veya ne yapmak isterseniz ama toplama yapılmıyor aynı anda en azından başka şeyler yapabilirsiniz zamanının çöp olmaz

HazyShade

Üye
Bankanın yeterli olmaması da ayrı bir konu. Hepi topu 5 sayfa ve üst üste binmeyen rünler gibi çok malzeme var...

RainOfFire

Üye
ufak tefek numaralar var bununla ilgili,
birincisi pazar kurulduktan sonra craft yapabilirsiniz
ikincisi tam craft biterken craft sekmesini kapatırsanız durmuyor craft yapmaya devam ediyor o arada mob kesebilirsiniz veya ne yapmak isterseniz ama toplama yapılmıyor aynı anda en azından başka şeyler yapabilirsiniz zamanının çöp olmaz
hocam buglari biliyorum bu sekilde yapildigindan da haberim var fakat niye oyun beni bunlari kullamaya mecbur birakiyor ? benim anlatmak istedigim, baslik acana da destek verdigim nokta burasi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt