Öneri Dolandırıcılara yaptırım ?

mystic007

Üye
pazarda dolandırıcılık yapan insanlara herhangi bir yaptırım olmicak mı malum oyun gibi her pazara 30kere bakmamız mı gerekcek?

Toxic

Üye
Bu çok kötü bir şey özellikle de o kişinin bir art niyet ile bunu yaptığını bilmek ama oyun kuralları çerçevesinde bunun bir yaptırımının olmaması gerçekten kötü hissettiriyor .
Ne yazık ki oyun ekibi buna bir şey yapamaz o satmakta özgür siz bakmadan almakta :/

musileno

Üye
senin gibi beyinliler sağolsun biz kullanamıyoruz aklımızı.

herkes dalgınlığa gelipkazara çekebilir ama bu bildiğin dolandırıcılık ve buna göz yummakta saçmalık bence
Emniyette dolandırıcılık böyle tanımlanır;
Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi bu eylemiyle dolandırıcılık suçu işlemiş olur.
Şimdi adam fiyata 3 yerine 5 yazınca hileli bir davranış yapmıyor serbest piyasa iyi bakıp almaman gerekir herhangi bir suç yok ortada zorla senin mouse tıklayıp almıyor ya adam.

mystic007

Üye
Emniyette dolandırıcılık böyle tanımlanır;

Şimdi adam fiyata 3 yerine 5 yazınca hileli bir davranış yapmıyor serbest piyasa iyi bakıp almaman gerekir herhangi bir suç yok ortada zorla senin mouse tıklayıp almıyor ya adam.
zorla bakıp almıyor ya diyorsun ya adam sana dana eti yerine gidip eşşek atı satınca sen aynısını diyecekmisin veya sana 5lira diyip kasaya gelince 10lira çıkınca birşey dicekmisin veya hepsi 5lirayken fişine yanında çaktırmadan aynı ürünü 50liraya geçince birşey dicekmisin? bu bildiğin dolandırıcılıktır malum oyunun %50side malum oyunda bunu yaptıgından ordan buraya gelincede aynı şekilde devam etmekte birgün bir dalğınlığına gelir item para kaptırırsan serbest piyasa dersin kesin...

DODOERDO

Üye
At eti Eşek eti muhabbeti ne ya neyin kafasını yaşıyorsunuz ben olayı desteklemiyorum da ne alaka isteyen fiyat arttırmak için yüksek koyar isteyen hemen çıksın diye düşük koyar şuna yaptırım uygula buna yaptırım uygula diyemeyiz o ne ya soldan yürüyo sağdan yürümüyo benim göz nizamımı bozuyo yaptıırm gelsin komik olmayın arkadaşlar oyunda daha ciddi problemler var optimizasyon gibi yavaş yavaş gelişicek güzel bir oyun olucağını düşünüyorum

mystic007

Üye
komik olmayın arkadaşlar oyunda daha ciddi problemler var optimizasyon gibi yavaş yavaş gelişicek güzel bir oyun olucağını düşünüyorum
destekliyorsun kardeşim belli gelip burda böyle davranmandan oyun güzel olsun istiyorsan oyundaki hırsızlardanda dolandırıcılardanda kurtulcaksınki gün geldiginde emeğin çalınmasın ha rollback gelmiş emeğin çalınmış ha böyle dolandırıcı gelmiş çalmış senin için farkeden ne sonuçta emeğin kayboluyor

bercestee

Üye
Selamlar,

Serbest piyasa :) Böyle bir uygulama beklemeniz umutsuzlukta kürek çekmek olur.

Sevgilerimle.

DODOERDO

Üye
Kaybetme kardeşim senin paran paranı emeğini harcarken 10 defa düşün çalışıyorsun cep telefonu alacaksın ramine megapixeline kadar araştırıp alıyorsun isteğine göre piyasasına bakıyorsun oyunda da böyle dolandırıcılıkla alakalı bir durum yok burada uzatılacak konu bile değil bu konuşmaya bile değmez

musileno

Üye
Tüm arkadaşlar yeterli cevabı vermis zaten 2 2 daha 4 tür hadi iyi oyunlar.

GençAtsız

Üye
Kardeşim allah insanlara zeka vermiş sen 10 m lik itemi 25 e alma bi zahmet . bu açtığın konu bile oyun bilgisini araştırmaya teşvik ediyo bence

mystic007

Üye
oyun kitelsinin çok büyük bir kısmı bu işi yaptığı için hırsıza hırsızı suçlamak tabiki ters olcak unutmuşum

musileno

Üye
oyun kitelsinin çok büyük bir kısmı bu işi yaptığı için hırsıza hırsızı suçlamak tabiki ters olcak unutmuşum
Hırsız senin zihniyet bozukluğunu gösterir sen ne hakla birine hırsız damgası vurabiliyorsun. Ben 10m e de 20m e de koyarım pazara ucuza satan varsa gider ondan alırsın bende satış yapamam zaten sen değer karmaşasi yaşıyorsun.

mystic007

Üye
Hırsız senin zihniyet bozukluğunu gösterir sen ne hakla birine hırsız damgası vurabiliyorsun. Ben 10m e de 20m e de koyarım pazara ucuza satan varsa gider ondan alırsın bende satış yapamam zaten sen değer karmaşasi yaşıyorsun.
öylemisin bilemem ama konuşma tarzın o insanların aynısı. adam 5tane koyuyor 4tanesi 555k araya birtane 5.5m koyuyor dalgınlıgına gelsinde ceksin diye bu hırsızlıktır dolandırıcılıktır hak yemektir başka birşey degil

Şarapçıoğlu

Üye
öylemisin bilemem ama konuşma tarzın o insanların aynısı. adam 5tane koyuyor 4tanesi 555k araya birtane 5.5m koyuyor dalgınlıgına gelsinde ceksin diye bu hırsızlıktır dolandırıcılıktır hak yemektir başka birşey degil
Belkide adamın dalgınlığına geliyor pazarı kurarken? Gerekli açıklamalar yapılmış işte uzatıp tartışma konusuna çevirme.

mystic007

Üye
hırsızlığa susmaya alışan bir topluma yapılcak birşey yok, yanlışa karşı susanda dilsiz şeytandır demişler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt