Öneri Dolandırıcılığı engelleyebilir !!

JoesXs

Üye
oyun geliştiricileri ve player arkadaşlar şöyle bir şey aklıma geldi sizce nasıl olur sadece fikir olursa güzel olucağını düşünüyorum

xxx nickindeki bir oyuncu item upload (bastıgında) yaptıgında +8 ve ya +9 değerindeki itemleri basan kişinin nicki eklensin item üstünde xxx kişisinin itemidir diye belirti olsun hırsızlığa karşı bir önlem olabilir diye düşündüm. birde yıllar geçtikce o itemi kimin hangi karakterin bastıgını bilmiş oluruz ve ya bir şifreyle nickimizi iteme kitleyip kilidi acma hakkımız olur satışını yapmak istediğimizdede nick kilit ismini acıp satabiliriz herhangibi bir carımız soyuldugundada oyun icinde itemlerimiz rahatlıkla bulunmuş olur geliştirilebilir eklemeler olabilir bu fikire

aklıma gelen bir fikirdi sadece sizce nasıl olur avantaj ve ya dezavantajları olur mu ?

RoW'un güvenlik sistemine ve yönetimine sonsuz güveniyorum lakin geliştirilen ve yapılan her her hangibi bir oyunun acıksız ve bugsuz olamayacağına inanıyorum.

darraider

Üye
7 itemlerin ticareti olacak 8/9 itemler karaktere bağlı kalacak takılarda da. 0 ticareti açık +1 ve üstü kapalı olacak herkez kendi eşyasını kendisi yapacak ben böyle biliyorum

JoesXs

Üye
7 itemlerin ticareti olacak 8/9 itemler karaktere bağlı kalacak takılarda da. 0 ticareti açık +1 ve üstü kapalı olacak herkez kendi eşyasını kendisi yapacak ben böyle biliyorum
ticareti ciddi engeleyecek bir durum bence. genede birşeyler düşünülmüş en azından ama +9 item bastın ömür boyu o karaktere bağlı kalacağını düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda acıcaklardır bence

darraider

Üye
Battle pass olacağı söylendi aylık onda yada ay sonu ödüllerinde ruh bağı açmak için gerekli material neyse verilicek yani itemin satışı zor olacak. Oyunda görev itemleri bus +7 item satışı olacak öyle gözüküyor. Söylenti mi bilmiyorum ama değerli itemlerin yükseltim yaparken kaybolmayacak 0 a düşecek diye biliyorum para yatıran ile yaptırmayan oyuncu arasında ki farkları azaltıp herkesi oyunda tutucaklar böyle yazılar vardı

Aziz

Üye
ticareti ciddi engeleyecek bir durum bence. genede birşeyler düşünülmüş en azından ama +9 item bastın ömür boyu o karaktere bağlı kalacağını düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda acıcaklardır bence
Açılmaz. Soulboundun amacı budur zaten.

Vision

Senior Moderatör
böyle bir acıklama ve ya duyuruyla karşılaşmadım biraz özetlermisiniz bilgilenmiş olayım.
Ruh bağı bulunan eşya karakterinizin ruhuna bağlı olacak ve başka oyuncuya transfer edilemeyecektir. Ruh bağını açabileceğiniz eşyalar ise çok kısıtlı da olsa etkinlikler, sezonlar veya bosslardan elde edilebilecektir. Ruh-bağı açan eşyalar da yine kullanıcıya bağlı olacak, başka oyunculara aktarılamayacaktır.

JoesXs

Üye
Ruh bağı bulunan eşya karakterinizin ruhuna bağlı olacak ve başka oyuncuya transfer edilemeyecektir. Ruh bağını açabileceğiniz eşyalar ise çok kısıtlı da olsa etkinlikler, sezonlar veya bosslardan elde edilebilecektir. Ruh-bağı açan eşyalar da yine kullanıcıya bağlı olacak, başka oyunculara aktarılamayacaktır.

bilgilendirme için teşekkür ederim güzel üretkenlikler oyun içi güzel aksiyonlara sebep olur. sunduğum öneriye benzer fikirlerin olması beni sevindirdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt