Öneri DomenicoWaccoo

platoon0x

Üye
efsaneye bak xd
bu şahsiyet sayesinde oyunu bırakacak bir sürü adam biliyorum. oyun yönetimi yanlış hareketlere devam ediyor değer content creator kategorisindeyse

farfara

Üye
oyun hareketlenir kitlesi var ama efsane derken makrocuların efsanesi mi xD

blacksecond

Üye
bu oyuna afedersiniz b0k atan herkes bu oyunu oynuyor çoğuda yayıncı tükürdüklerini güzel yalıyorlar ben demiştim hepsine rise açılınca oynucaksınız boşa laf atmayın die dediğimde çıktı

Tengrikut

Üye
1 kere izledim o item şu tl bu item bu tl o item kaç tl Rise Online Content Creator olsun olmasın bu işler miğde bulandırıyor.

haberler14

Üye
adamın makro falan yazanlar varda adam klavyeyi gösteripte vs attıklarıda var izlemedinizmi hiç adamın kitlesi büyük gayet işe yarar bir adam oyun için hemde sıkıntınız falan varsa yayınında söyleyin adam söylüyor sıkıntılar kötümü yapıyor

masterkol1

Üye
Efsane yazılınca efsane olunmuyor. İyili kötülü bir kitlesi var bu bir gerçek hoşgelmiş. Efsane kelimesi iddalı olmuş.

TheHandOfGod

Üye
aynen efsane gelmiş oyunu oynuyor. geldiği gibi ruh bağı sistemi kalksın düzeltsinler diyor. oyuna fayda sağlamayamı gelmiş oyundaki playerları azaltmaya mı gelmiş göreceğiz

BySavas

Üye
zaten oyun hatalı oynamıyorum bu h..rsı-z da başlarsa oyuna emek h..rsı-z karakter y0-qsunu riseye başarılar derim.

ek olarak karakter paylaşımı yasak ise malum zatın girmiş olduğu karkatere bir işlem yaparsınız artık. politika ne diye var orda süs diyemi

PEZEBERK

Üye
zaten oyun hatalı oynamıyorum bu h..rsı-z da başlarsa oyuna emek h..rsı-z karakter y0-qsunu riseye başarılar derim.

ek olarak karakter paylaşımı yasak ise malum zatın girmiş olduğu karkatere bir işlem yaparsınız artık. politika ne diye var orda süs diyemi
Sana bana var kardeşim o. Onlara her şey serbest. Bu senelerdir böyle maalesef.

KAYBERENN

Üye
yani gerçekten zıt şirketi oyununa dönsün diye ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar şaka gibiler gerçekten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt