Dorion 1 Fulll Sorunsalı..

TaturA

Üye
Arkadaşlar Dorion 1 e günün büyük bölümü Full çekiyor. Anlamadığım full ama sebebin büyük bölümü pazar kuran oyuncular iyide pazarı görmeyen ve giremeyen ben ve benim gibi oyuncular Dorion 1 e giremiyorsak o pazarcılar neden pazar kuruyor orda bunu stabil bir şekilde düzenlenmesi gerekmezmi. Oyuncu pazar kuruyor ben item almak için 1 e giremiyorum. Sizce bir yanlışlık yokmu bu işte.

bayc

Üye
Bence de bi göz atılması gerekiyor bu duruma

Dvorah

Üye
sende problem var, belli aralıklarla denediğin zaman dorion 1 e girmek çok zor değil.

ypgzll

Üye
Bence Knight gibi server ları yapmaları lazım doldunda girilmicek

EtikeT

Üye
Konu sahibi arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum, Dorion 1, Dorion 2 her zaman full diyor ve orada sadece pazar kuran kişiler mevcut. Ticaret yapmak için bile giremiyorsunuz, sunucu kapasitesi kadar insanın sadece pazar kurduğunu varsayalım, adamlar 24 saat orada pazar başında boş yere bekleyecek.

Boş yere elektirik yakacak çünkü herkes pazar kurmuş olucak ve satın alacak kişiler ise o sunucuya erişemeyecek. Bunun haricinde OFFLİNE pazar sistemini de kapattınız.

Offline pazar, MAP' kapasiteleri, Craft sisteminin artık tam anlamıyla düzene oturtulması gerekiyor.

Özellikle Dorion sunucularında MAP limitlerinin fazlasıyla yükseltilmesi gerekiyor. Şöyle bir şey yapılabilir önerim:

• Dorion 1 Dorion 2 Dorion 3 gibi yoğun olan map'lerde örneğin: 150 KİŞİ pazar kurabilsin, dorion haritasına ise 300-400 kişi pazar kuranlar harici giriş yapabilsin.

ARTYOM

Üye
nedeni basit dorion1 de şuan pazar limiti yok dorion2 dorion3 ve üst sunucularda limit var dorion2 ve dorion3 gibi sunucularda pazar kuramayanlar dorion1 e pazar kuruyor bunu yönetime sorsan yoğunluk olmaması için limit var diceklerdir o zaman dorion1 de neden limit yok :) artık soru da sormuyorum bu yönetime ne desek boş anladığım kadarıyla sistem bu beğenen oynar beğenmeyen ise.....

KOROW

Üye
nedeni basit dorion1 de şuan pazar limiti yok dorion2 dorion3 ve üst sunucularda limit var dorion2 ve dorion3 gibi sunucularda pazar kuramayanlar dorion1 e pazar kuruyor bunu yönetime sorsan yoğunluk olmaması için limit var diceklerdir o zaman dorion1 de neden limit yok :) artık soru da sormuyorum bu yönetime ne desek boş anladığım kadarıyla sistem bu beğenen oynar beğenmeyen ise.....
2 3 saate geri gelir dorion 1 pazar limiti merak etme kanka kafasına gore bi geliyoo bi gidiyoo :D

ARTYOM

Üye
2 3 saate geri gelir dorion 1 pazar limiti merak etme kanka kafasına gore bi geliyoo bi gidiyoo :D
dorion1 bakım gelene kadar limit getirmicekler hatta en geç 1-2 gün sonra dorion 2 ve dorion3 te limiti kaldırıcaklar daha sonra 1-2 gün sonra oyun tekrar bakıma giricek bakım sonrası tekrar dorion1-2-3 te limit olucak 1 ay dır hep böyle :) resmen kısır bir döngüye girdi dorion :)dejavu yaşıyoruz

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt