Dorion 1 Pazar Kurma Problemi Hakkında

Tcetveli

Üye
Merhabalar pazar kurma limitinden kaynaklı ciddi sorunlar yaşıyoruz. Durum çok sinir bozucu 14 tane itemin fiyatını girdikten sonra pazar kurup kuramayacağımızı görebildiğimiz saçma bir sistem mevcut. Önerim pazar kurmayı sıra gibi bir sistemle açarak bunu önceden görebilmemizi sağlamak. Ayrıca oyun içerisinde pazar charları mevcut bunların oyun içerisindeki aktivasyonuna göre np point, exp point gibi değerlendirilerek pazar kurulumunda geri plana atılması için bir sistem gerekiyor. Bu charların oyuna hiç bir katkısı bulunmamakla beraber toplasanız 5 pazarda 1 pazarlık ıtem varken premıumsuz erişimden kaynaklı bu charlar surekli olarak yer işgal etmekte. Bu konulara çözüm bulunmasını rica ediyorum. Varsa farklı önerileri olan arkadaşlar en azından oyunu geliştirmek adına burada belirtirler ise memnun olurum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3 MB · Görüntüleme: 49

Hafuj

Üye
Auction House geldiğinden beri girip itemimi orada satıyorum ve aradığım itemi direk oradan alıyorum. Çok memnunum bu konuda normal pazara göre daha uygun fiyattan item çekiyorum önerim seninde AH sistemine adapte olman, böyle mafya tarzı adamlarla işin olmaz hem

Hedvein

Üye
Tam anlamı ile AH sistemi kavrandığında insanlar pazar kurmak istemeyecek, vergi de yok şuan çok cazip^^

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt