Dorion 1 pazarın BOMBOŞ olması

ANAXIMANROS

Üye
Bundan yaklaşık 2 ay önce (yaz ayının en TOP olduğu zaman) pazarda yer bulamazdık, hatırlayan vardır.

Şimdilerde Dorion'daki parkelerin tipini görebilir olduk, yerler bomboş.

1663579183990.png

Son düzenleme:

Wildbaba

Üye
Bundan yaklaşık 2 ay önce (yaz ayının en TOP olduğu zaman) pazarda yer bulamazdık, hatırlayan vardır.

Şimdilerde Dorion'daki parkelerin tipini görebilir olduk, yerler bomboş.

Bunun sebebi nedir? Ben oyunu çok seviyorum fakat bırakacağım. Nedeni; Oyunda birini tahrik ettiğim düşünülmüş ve 1 hafta MUTE atıldı.

Dorion'a koyduğunuz OTCHIWA heykelinin tamamen laf olsun diye koyulduğunun kanıtıdır bu. Bazen ufak hatalar büyük sonuçlar doğurabilir.

Korku iklimi kimseye bir şey kazandırmaz. İyi forumlar dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 9366
Muhtemelen bir dc oldu yani camp resi o sebeple pazarda az kişi var görünüyordur.

Wildbaba

Üye
Üzgünüm, gelip kontrol edebilirsiniz.
Kardeş herkes dc olmuştur çoğu kişi pazara bıraktıysa bu saatte pcye bakmaz ondandır.Bazen camplara reset geliyor.Bunun player kalmamayla vs alakası yok D1-D2 yoğun ve diğer kamplardada pazar var.Belliki reset gelmiş 1-2 saat önce abartılacak algı yapılacak bişey yok ortada!!

MaRaKeSH

Üye
ah bile o pazarı boşaltmaya yetmedi dostum ne zaman tıklasam zone full

murolity

Üye
Oyunda aradığını bulamayan bir çok insan oyunu bıraktı. ilk 65 olduğumda günde 40 k bp kasıyordum şimdi 10 k kasılmıyor. Bir çok insan itemini sattı ve topladığı parayı sitelere satıp TL olarak aldı ve oyundan çıktı ki bu yüzdendir ki gb fiyatları çakıldı kaldı. Dupe filan diyorlar ancak bilmiyorum ne kadar doğru

Witch_King

Üye
AH kullanıyor artık çoğu insan. Ben dahil. Hiç pazar kurmuyorum. AH de 7/24 açık pazarın var ve üstelik vergisiz. Dükkanların e-ticaret sitesi gibi :) Ve elektrik parası da yakmış olmuyorsun ki en önemlisi bence bu. Malum ilk defa hayatımızda elektrik faturasını düşünecek hale getirdiler insanları.

Jacques

Üye
Ah pazar eğlencesini bitiriyor pazar çok kıt durumda ah olmalı ama vergi olmalı daha hızlı item satmak isteyen pazar kurmalı.

ANAXIMANROS

Üye
AH kullanıyor artık çoğu insan. Ben dahil. Hiç pazar kurmuyorum. AH de 7/24 açık pazarın var ve üstelik vergisiz. Dükkanların e-ticaret sitesi gibi :) Ve elektrik parası da yakmış olmuyorsun ki en önemlisi bence bu. Malum ilk defa hayatımızda elektrik faturasını düşünecek hale getirdiler insanları.

A.H bir bende çalışmıyor sanırım. BUY ve SELL yapılmıyor diye biliyorum 4-5 gündür?

Witch_King

Üye
A.H bir bende çalışmıyor sanırım. BUY ve SELL yapılmıyor diye biliyorum 4-5 gündür?
Doğru diyorsun bakımda zaten kaç gündür. Ben genel olarak söyledim. AH kullanılır hale geldiğinden beri pazarın hali hep böyleydi zaten. Bir kere AH kullanan zaten bir daha pazar açmaz bence.

HeaveN

Üye
yoğun yine pazar kurulmuyo bazen off pazar geldi oda iyi oldu kalabalık azalttı .

Mitraileusse

Üye
Arkadaş benmi yanlış oyun oynuyorum bilemedim öğlen Dorıon 1de pazar açamadım limitten .. nasıl boş diyosunuz ?

birol2003

Üye
Son 1 haftadır dorionda pazar kurmak istediğimde dolu olduğu için başka kanalda kurmamı istiyor kuramıyorum

priesttt

Üye
Dorion tasarım olarak inanılmaz büyük yapılmış, buradaki amaç pazar alanın geniş olması için anladığımız kadarıyla konser düzenlenmeyeceğine göre, neden pazar koyma sınırlaması getirilmiş onu anlaması gerçekten zor

Archantos

Üye
Dorion tasarım olarak inanılmaz büyük yapılmış, buradaki amaç pazar alanın geniş olması için anladığımız kadarıyla konser düzenlenmeyeceğine göre, neden pazar koyma sınırlaması getirilmiş onu anlaması gerçekten zor
Lag ve Fps sorunu yarattığı için.. 2 gün Sonra 75 Cap gelicek çoğu insan premium alacak zaten Action House daha fazla kullanılacaktır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt