Dorion 1 ve Dorion 2 Gezemiyorum. Oyunda Aşırı Donmalar

MiceS

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemimden bahsetmek istiyorum CPU: i5 7400 ram: 8gb GPU: gtx1050 çok iyi bir sistem olmadığını biliyorum ancak arka tarafta discord açık olduğunda oyunda takılmalar oluyor.

Dorion 1 ve 2 de hiç bir türlü gezemiyorum ve ekran donuk kalıyor. Görev yöneticisinden oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Görev yöneticisinden baktığımda CPU: %84- RAM: % 85 GPU: %85 cıvarından çalışıyor.

Buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmıdır ? Yada böyle sorun yaşayıpta herhangi bir şey yaptığında sorununu çözen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Çünkü oyun zevkimi inanılmaz zedeliyor bu durum. Yardımlarınız iyi şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    57.9 KB · Görüntüleme: 42

nemesis04259

Üye
Merhaba

Donup kalmasının nedeni sistem ile alakalı olmadığının düşüncesindeyim. 9 nesil bir sistemim mevcut gece pazara bıraktım bilgisayar hesap açık. Oyunda 5 dk 10 dk. bir görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım. Yani aynı problemi bende yaşadım.

Ayrıca normalde bilgisayarımı 4 ay boyunca hiç kapatmadan oynadığım daha ağır sistem gereksimi isteyen oyunlar oynadım ama bu şekilde problem yaşamadım. Ben bunda başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Tamamen sistem değil, oyun ile alakalı bir durum diye düşünüyorum.

DODOERDO

Üye
Aynı sorun bendede var gtx 1050 8gb ram ryzen 5 3500 laptop var sistemim çok iyi değil ama cpu %100 e yakın çalışıyor ramde keza öyle en düşük ayarlarda bile dorion 1-2 ....9-10 atıyor doriona girince 2 -3 dk sonra donuyor görev yöneticisinden kapatıyor tekrar giriyorum

skaebneN

Üye
Client yanıt vermiyor sorunu sistem ile alakalı değil. Şayet benim sisteminde sadece %25 kullanırken takılıp kalıyor oyun.

psikolog

Üye
bende 11.nesil i7 rtx3060 16gb ram de donuyor low da oynamama rağmen nerdeyse hergün(godofwar ı ultrada sorunsuz oynadım) ctrl alt del yapıp görev yöneticisinden kapatmayı da seçtirmiyor üstelik loadingde takılıyor kapat deyince nasıl kapatmaz saçmalık

Son düzenleme:

MiceS

Üye
Konu güncel bunun gibi sorunu olan arkadaşlar belirtirse bir yetkilinin konu hakkında bilgilendirme yapacağını düşünüyorum

MiceS

Üye
bende 11.nesil i7 rtx3060 16gb ram de donuyor low da oynamama rağmen nerdeyse hergün(godofwar ı ultrada sorunsuz oynadım) ctrl alt del yapıp görev yöneticisinden kapatmayı da seçtirmiyor üstelik loadingde takılıyor kapat deyince nasıl kapatmaz saçmalık
Böyle sistemlerin buna benzer sorun yaşadığını görünce sistem değiştirmeye korkuyorum

DODOERDO

Üye
Ben yazılımsal diye format attım pc ye malesef oyunu tekrar kurdum yarım gün sürdü nerdeyse oyunu yükleyip kurması ama nafile hala very low a getirip fps 40 a fln çekiyorum ve anti alias i low yapıyor keskinliği 0 yapıyorum hala atıyor oyun bildiğin bulanık renk hüzmelerine dönüşmesine rağmen atıyor donuyor bilemiyorum şuan pclerde pahalı e böyle sorunları olan yeni nesil işlemcili insanları gördükçe canım sıkılıyor

MiceS

Üye
Belki oyunda ama sorun yaşamayan bir kitle var yani dorionda gezebiliyor gayet rahat oynayabiliyor.

Bu sorun için bir moderatör bilgi verecekmi acaba

DODOERDO

Üye
pc özelliklerimi yazdım otomatik video ayarı diyorum high a alıyo herşeyi falan ama oynıyamıyorum :/

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt