Dorion Haritası

cetinmurat

Üye
Discord adresinden Dorion haritasının bugün akşam gelecek güncelleme sonrası açılacağı duyuruldu düşünceleriniz nelerdir ?

Şahsen ben haritayı merakla bekliyorum

Tekelci34

Üye
Dorion haritası pk alanı mı pazar alanı mı ? bölge olarak bir ırk bölgesi mi yoksa ortak kullanım alanı mıdır ?

sherlockholmes

Üye
Dorion haritasından daha çok güncelleme notları merak uyandırıyor ben de.
Şunları belki bi gif şeklinde ya da kısa anlatımlı video şeklinde açıklarsanız güzel olabilir :)

cetinmurat

Üye
Devasa büyüklükte bir pazar alanı bizleri bekliyor pazar alanında bulunan sağ ve sol bankalar çok uzak inşallah towna yakın banka koymuşlardır diyordum baktım koymuşlar... resmi sürüm için dahada heyecanım artmaya başladı DORİON 'u görünce

az768

Üye
Kendi adıma tartışmaya kapattım Dorion'u. O arenanın yanındaki sesler, derede kurbağa sesleri, her köşeye uygun sesler harika olmuş. Devasa bir pazar için boşluk mevcut. Çok kapsamlı bir harita olmuş. Grafikler çok iyi. Yüzdük, ıslandık bile :) Diyeceğim herhangi bir şey yok muhteşem ötesi olmuş ve bir Türk ekip tarafından yapılması gurur verici elinize sağlık...

EaGLe*

Üye
Deniz keranırndaki sesler sıkıntılı biraz. yoğun dalgalar vuruyormuş gibi ses var ama deniz nerdeyse süt liman.

cetinmurat

Üye
Dorion gibi devasa bir haritaya sadece 2 bölge için gate koymak bence az olmuş bunun sayısı arttırılmalı yürü yürü vallaha yoruldum

Uçan Zürafa

Üye
Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Beklentimin kat kat üstünde bir harita olmuş. Yalnız büyük harita açık olsaydı kaybolmazdım :)

BrhnGndz

Üye
Harita cidden güzel, bu haritayı yapan güzel bir savaş haritası sunar bize.

okang1907

Üye
Beklentilerin çok üstünde bir harita olmuş açıkçası emeğinize sağlık bu şekilde devam Rise ekibi!

sherlockholmes

Üye
Dorion beklentilerimin kat be kat üstünde olmuş.
Şu detaylarda emeği geçen herkese teşekkürler.
Umarım hataları ve yeni karakter modellemelerini ve gameplayleri ile skill animasyonlarını da bir an önce oturtursunuz.
Buradan tüm ekibe kolay gelsin diyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Zeddicus

Üye
Sabah işe gitmeden önce 30dk kadar ancak gezebildim. Harita hoşuma gitti. Akşam detaylıca inceleyeceğim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt