EnesZet
Üye

Öncelikle herkese merhabalar, şimdi direk konu altına yazabilecek arkadaş olabilecektir işte siz pazarcılar şöyle yapıyorsunuz böyle mahvediyorsunuz diye, öncelikle stokçuluk yapmıyorum ancak yapan adama da aldığı riske saygı duyarım, diğer ikincisi alttan gözünüzü kör edecek flood atmıyorum tam tersi bu olaya ben de aşırı derecede karşıyım ve sürekli report ediyorum. Bu yüzden karalama yapmayalım direk sadece Dorion ile alakalı kendimce gördüğüm eksiklik ve getirildiğinde iyi olacağını düşündüğüm özellikleri yazacağım. Umarım yönetimce dikkate alınır.
KONUNUN GÜNDEMDE KALMASI İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ
Teşekkürler -- EnesZet
- Öncelikli olarak pazarda pazarcılar 1 level charlarla seri bir şekilde makro ile sürekli flood atmakta ve kullanıcılar bu floodların arasına sıkışmakta bile güçlük çekmekte, bu kullanıcılara mute ise çözüm olmamaktadır. 1 level tekrar yeni bir hesap açıp floodlarına buradan devam etmektedir. Bununla alakalı yüksek level karakter sınırı getirilmeli veya kalıcı ban atılmadır. (Bu Konudan sonra Şuan Floodcular Ufak Ufak Ortadan Kalkmakta İşlemler Başarılı Gidiyor)
- Dorion 1-2-3-4 olarak Pazar çok fazla bölünmüş durumdadır, bununla alakalı yazılımsal olarak sadece Pazar için tek bir map getirilmeli, lag vs gibi problemlerin olmaması için o campte bulunan tüm diğer mapler, npcler ve moblar silinmelidir. Kullanıcılar item ararken çok fazla vakit kaybetmektedir.
- Action House da kişilerin pazarına yürümeme, satılan itemin hala gösterimde kalması vb. gibi sorunlar bulunmaktadır, bu sebeple ve piyasanın çok fazla oynamasının önüne geçmek amacıyla Mağaza eşyası ile kullanımının sağlanması gerekmektedir.
- Oyun içerisinde gb çıkışının sağlanması amacıyla upgrade sc lerin moblardan kaldırılması çok daha faydalı olacaktır.
- Soulbound eşyalarla ilgili olarak bir anda açılmamalı ancak bu itemlerin sürkülasyona katılmasının sağlanması amacıyla kademeli ve piyasayı bozmayacak bir şekilde açılmasının sağlanması gerekmektedir.
- GoldChest ve Gem gibi şansa dayalı oyunlar oyunda aşırı eksik durumdadır. Bu içeriklerin yapılması daha makul oranlarda item dropları eklenebilir. (Bu Konudan Sonra Chestlere güzel droplar eklendi)
- Pazarda, karakterler üzerinde ve bankada 20 GB sınırı kalkmalıdır, oyunda örn; +8 vixen gibi bir eşyayı oyuncu pazara koyamamakta ve sergileyememektedir, bu da sadece tl olarak satışa yol açmaktadır.
- Mümkünse Merchant sisteminin tamamen kaldırılması ve liste Pazar halinde işlerin daha kolay yapılması sağlanmalı, itemlerin max ve min olarak satış fiyatlarının yönetimce belirlenmesinin stokçuluk olaylarına karşı önlem olacağını düşünmekteyim.
KONUNUN GÜNDEMDE KALMASI İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ
Teşekkürler -- EnesZet
Son düzenleme: