Dorion Pazar Kurmak Limiti

ARTYOM

Üye
Şu pazar kurma limitini getiriyorlar d1 d2 gibi yoğun serverları pazarcılar alıyor zaten bize ne kaldı sabah 10 da d3 te pazar kuramadım şimdi pazarım d5 te item satmaya çalışıyorum (bozamıyorumda bozarsam onuda kuramıcam) 1 tane bile item gitmemiş bizi hayalet sunucularda pazar kurduran yönetime sonsuz teşekkürler ediyoruz onu geçtim item almak içinde tüm campları neden gezmek zorundayız...

AlaskanCrab

Üye
Hayır her şeyi geçtim, pazarı kurmak için 2 saat fiyat giriyoruz ayarlıyoruz, en baştan vermesi gereken uyarıyı en son veriyor, boşu boşuna o kadar fiyat girip denemek zorunda kalıyoruz. Doluysa en baştan o fiyat girilen kısma dahi sokmaması lazım eğer o pazarı oyuncuya kurdurtmayacaksa oyun.

Lonarad

Üye
Hayır her şeyi geçtim, pazarı kurmak için 2 saat fiyat giriyoruz ayarlıyoruz, en baştan vermesi gereken uyarıyı en son veriyor, boşu boşuna o kadar fiyat girip denemek zorunda kalıyoruz. Doluysa en baştan o fiyat girilen kısma dahi sokmaması lazım eğer o pazarı oyuncuya kurdurtmayacaksa oyun.
Aynen öyle pazarı kurmadan önce hata verse en azından tahammül edilebilir bir sorun. Dediğin gibi 2 saat fiyat koyup tek tek itemları taşıyoruz ondan sonra hata veriyor kıl bi durum bayağı :D

ARTYOM

Üye
yönetimi hiç beğenmedim müdahale ediyorlar ama oyuncuları mağdur ediyorlar bunlarada erken erişim bahanesini savunmasınlar böyle giderse rise online a kapıları kapatıcam artık bu tarz boş problemler insanın canını sıkıyor malum oyunlarda hiç böyle sorunlar görmedim bir tek rise online da var teşekkür ediyoruz row ekibine

ARTYOM

Üye
oyundan para silinmesin için vergi getiriyorlar ama oyunda pazar kuramıyorsun bu nasıl çelişki pazar kurdurmucaksan ofline pazar getir birşey getir böyle yaparak daha da içine ediyorlar ekipte bu fikri bulan adamı merak ediyorum...

HapShu

Üye

Tamamen katılıyorum Pazar alanı doluysa Pazarı dizmeden bunu bildirse 10 numara olacak. Elimde ufak tefek 500k - 1m arası 2-3 pazar item var satmak istediğim. Kurmak zor olduğu için satmaya yelteniyorum atamıyorumda.

Action House düzgün çalıştığında hangi serverda pazar kurduğumuz önemli olmayacak sanırım. uzaktan çekebilecekler yada hangi serverda olduğumuz gözüküyor gelip bulacaklar.

Ha birde erken erişim sürecindeyiz Yok yönetimi beğenmedim, yok ilgilenmiyorlar diye yazan arkadaşlar. Zorla oynatmıyor kimse sabretmeyi bilmiyorsanız millete de çamurunuzu bulaştırmayın.!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt