Dorion Pazardaki Gidişatın Kötülüğü Dikkatinizi Çekti Mi?

ACUNFİRARDAA

Üye
dorion pazarda hiçbir sekilde item satılmıyor. tüm piyasa 2-3 pazarcının elinde ve sana istediği fiyatı veriyorlar. kısır döngü olmaya başladı

HeaveN

Üye
Büyük başlıkla konu açmak yasaktır.
Bilgin olsun. Pazar durumu herkes böyle eşya hızlı satmak için tabi uygun fiyat inmen lazım alıcı yok eskisi gibi herkes ihtiyacı olanı alıyo artık.

mmtakiff06

Üye
Aynı sorunu 2 gündür yaşıyorum. en değerli epic itemleri dahi satması çok zorlaştı. pazarcılar resmen eline aldı herşeyi bariz belli.

HeaveN

Üye
@mmtakiff06 sağlık olsun koy bankaya bro.
Bende war vardı grup düştü 44m satmıştım alınmadığı için şuan fiyat artmış haliba.
piyasa çok değişiyo bi artıyo bi iniyo artık epik item satmıyorum biriksin öyle satın yada + basarsanız iyi olur fiyat katlanır.

Witch_King

Üye
Oyunda item yapmak için bir neden yok çünkü. Mesela ben mage oynuyorum. Hangi itemi alabilirim karakterin güçlenmesi için? Hiçbir item. Craft desen hala gelecek aylardır. Zaten oyuna da girmiyorum artık.

Unbeatable

Üye
Nasıl satılmıyor ya ben kaç gündür upgrade yapıyorum bastığım şeyler warrior +6 chesplate piyasası 55-60 arası sell 50m diyorum hemen alıyolar mino bastım +5 50mden verdim onuda gidin biraz ucuza verin zaman kazanın

Jacques

Üye
Herşeyi dış güçlere bağlayan dayılar gibi bunlarda her şeyi pazarcılara bağlıyor pazarcılar bitiyor farmcılara bağlıyor onlar bitiyor yayıncılara bağlıyor

tekpak

Üye
pazarcıların bir suçu yok onlar da çaresiz. discord kanalını takip edin anlarsınız, aynı itemları 3 haftadır satmaya çalışıyorlar. oyuncu sayısı fena düşüyor. zaten alım satım mesaj sayısı bile baya düştü. 2 gün takip etmiyorum mesela sonra bir bakıyorum 10 15 mesaj anca yazılmış. pazarcıları sanki herşeyi kontrol eden ulvi varlıklar gibi neden görüyosunuz anlamıyorum, hayır kendilerini bi'şey sancaklar sayenizde xD

1. tl basmayan oyuncunun item almak için nerdeyse bir sebebi yok. görev itemları ile zaten işini görüyor. 10 gb harcayıp 100 fazla vurcak adam, niye uğraşsın?
2. bu oyunda öyle unique takılara veya işte ne bileyim assasin-knight pendant gibi itemlara dünya kadar para basıcak sınırlı sayıda insan var. sallıyorum 10 kişi olsun, bu 10 kişi zaten bu itemları alacak fiyat ne olursa olsun çünkü durumları iyi. ama bundan sonra bir 11. kişi olmayacak o itemları alan. o yüzden insanlar şu an hala yanılgıda, kıçı kırık epic pendantları bile 15k tl civarına satabileceklerini ve ederinin bu olduğunu sanıyorlar. daha aylar sürecek bu. kimse satamayacak bıçak gibi kesilecek 1 kişi bile çıkmayacak. ondan sonra biraz hareketlenir. zaten sorun insanların itemları tl'ye çevirmeye çalışması. adam gibi oyununu oynasa sorun kalmayacak
3. item kitlenmesi herkes için büyük engel. şimdi adam görev itemıyla hadi 2gb kastı zor zoruna onlarca saat farm attı diyelim. mesela eline alsa bir +7 spinning axe ne bileyim +7 bluewing filan, nispeten daha iyi kasacak, ama alamıyor çünkü item eline kitlenecek. o yüzden kıyamıyor parasını çöp etmeye. bu dert olmasa adam en azından karakter gelişimi için heveslenecek biraz ama o da yok.

tüm bu sorunlar yüzünden herkes elde ettiği parayı tl'ye çevirme peşinde. oyunda ekonomi dönmüyor hep dışarı kaçıyor tl olarak.

CasuaLHunteR

Üye
Bir itemi piyasanın biraz altına koyup satamıyorsan bu nasıl bir başka oyuncunun suçu olabiliyor ? Mantık yok konu kilit

birol2003

Üye
Pazar olayı arz talep meselesidir, bir itemin standart bir değeri olamaz neticede bunların hepsi sanal şeyler, gerçek hayattaki gibi sabit yada minimum bir değeri yoktur, talep vardır, arz azdır fiyat alıcı sayısına yada isteklinin agresifliğine göre değişebilir, bunun tam tersi de olabilir elindeki item ne kadar iyi bile olsa hiç alıcısı yok ise ve illa satmak istiyorsan fiyat kıracaksın, yine alıcı yok ise yine kıracaksın, fiyatı sabit tutup alıcı yok demek bence yanlış, belki oyuncu azaldı belki piyasa doydu bunu bilemezsin

SABERZ

Üye
Çünkü baya bi user kaybı oldu gibi geliyor, kimse de upgrade yapmaya bulaşmıyor. Klandan arkadaş ES 7 bastı 1 haftadır satacak adam bulamıyoruz gerisini siz düşünün ki Arch 7 yi bile 5 günde zor sattı adam. Sürekli upgrade dener ama işte millet bu oyuna para harcamaktan biraz korkuyor şuan. Acil user çekilmeli bir şekilde bu oyuna. Şu craft falan gelirse belki çoğu döner. Bir iş ve uğraş olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt