Doriondaki karakterlerime giremiyorum

clubneo

Üye
Şu anda başıma geldi,defalarca denedim,çözünürlükler,bütün ayarlar minimuma çekildi fakat dorionda olan karakterlerime giremiyorum.yükleme ekranından,bağlantı kesildi diyerek log in ekranına atıyor. lunaskardaki charlarıma giriliyor. yaklaşık 10 gündür oynuyorum, yalnız doriondaki kalabalıkla alakası yok, başka bi problem var. Oyun nickim: GULDAHN

ozy395

Üye
Şu anda başıma geldi,defalarca denedim,çözünürlükler,bütün ayarlar minimuma çekildi fakat dorionda olan karakterlerime giremiyorum.yükleme ekranından,bağlantı kesildi diyerek log in ekranına atıyor. lunaskardaki charlarıma giriliyor. yaklaşık 10 gündür oynuyorum, yalnız doriondaki kalabalıkla alakası yok, başka bi problem var. Oyun nickim: GULDAHN
Harpy'lerde bug' lı yerde kasma diye askiya almislardir.

ozy395

Üye
macro kullanan biri için fazla dürüst numarası yapıyorsun evlat, yapma, olmadığını herkes biliyor. sen sadece ruh hastasısın, tedavi olman dileğimle.
tamam evlat. seni bulduguma göre artik ettigin küfürlerin SS lerinide paylasabilirim burda. oyunda nasil burda nasil konustugunu herkes görsün EVLAT

clubneo

Üye
tamam evlat. seni bulduguma göre artik ettigin küfürlerin SS lerinide paylasabilirim burda. oyunda nasil burda nasil konustugunu herkes görsün EVLAT
evlat bence koleksiyonunu göstermelisin, sonuçta sabahtan akşama kadar böyle boş bir işle uğraşan,küfür yemekten haz duyan,ruh hastası bir işsizsin. küfür sslerini koleksiyon yapıp, okuyup okuyup masturbasyon bile yapıyor olabilirsin. o derece bir ruh hastasısın. tedavi görmen şart.

JamesCOOPER

Üye
Dorion'daki hiç bir karaktere Giriş yapılmıyor giriş ekranında oyundan atıyor.
Nick: JamesCOOPER

ANGEL

Üye
evlat bence koleksiyonunu göstermelisin, sonuçta sabahtan akşama kadar böyle boş bir işle uğraşan,küfür yemekten haz duyan,ruh hastası bir işsizsin. küfür sslerini koleksiyon yapıp, okuyup okuyup masturbasyon bile yapıyor olabilirsin. o derece bir ruh hastasısın. tedavi görmen şart.
raporlandın.
keşke oyun oynamaya başlamadan önce karşındakilerle konuşmayı öğrenseydin.
forumda ve oyun içinde küfür,hakaret yasak bilmiyormusun?

clubneo

Üye
raporlandın.
keşke oyun oynamaya başlamadan önce karşındakilerle konuşmayı öğrenseydin.
forumda ve oyun içinde küfür,hakaret yasak bilmiyormusun?
kardeş insanla insan, hayvanla hayvan, itle it, uğursuzla uğursuz olunur. karşımdakiyle nasıl konuşacağımı en son öğreneceğim kitlesiniz. boş yapmayın şu postun altında. millet charlarına giremiyor. çözülecekse oyunumuza bakacaz, çözülmeyecekse basıp gidecez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt