Dosyalar eksik veya bulunamadı hatası, yardım

Bogateg

Üye
Oyunu ilk indirdigimde hiç bir sorun yaşamadım , karakterimi felan oluşturmuştum, bugün İD ve şifremi girdiğimde sağ üstte "dosyalar eksik veya bulunamadı" diye hata aliyorum, oyunu 3 kere sildim tekrar yükledim yine aynı hata, dosyaları tamir et dedim yine aynı hata , ne denediysem olmadı , yardımcı olursanız sevinirim.

HazyShade

Üye
Açılıştan önce bir troubleshoot aracı hazırlansa çok iyi olurdu. Antivirus nedir, diskte yeterli alan var mı, dosya kontrolü yapıldı mı... bir sürü soruna cevap otomatik olarak log dosyasıyla paylaşılırdı.

EaGLe*

Üye
Digital discrod cevabı;
"Oyun dosyaları eksik ya da hatalı" hatası birazdan düzelecektir.

GODFATHERPARIS

G
Merhaba,
Digital bu konu hakkında kısa süre sonra düzelecek demişti. Bunun haricinde bilgisayarınızda bulunan tüm Rise Online World ile alakalı dosyaları kaldırıp temiz sıfır bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Farklı disklerde veya kurulum bölgesinde çakışan dosyalar olabilir.

Bogateg

Üye
Merhaba,
Digital bu konu hakkında kısa süre sonra düzelecek demişti. Bunun haricinde bilgisayarınızda bulunan tüm Rise Online World ile alakalı dosyaları kaldırıp temiz sıfır bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Farklı disklerde veya kurulum bölgesinde çakışan dosyalar olabilir.
Hepsini yaptım dostum bütün dosyaları sildim 3 kere tekrar yükledim olmadı , açılış öncesi düzeltirler inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt