Öneri DPS Meeter (Saldırı Ölçer) Öneri Kesinlikle Bakın İçeri!

:NaturoN:

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bazı MMORPG'lerde mevcut olan "DPS Meeter" özelliğinin olması çok güzel olur diye düşünüyorum. Peki ya Nedir Bu DPS? Nedir bu DPS Meeter?

DPS:
Damage Per Second (Saniye başına hasar oranı)
DPS Meeter : Hangi oyuncu ne kadar vurmuş sıralaması.

Mesela parti olarak veya clan olarak bir boss kesiyorsunuz. Herkes bir skill atıyor ama kimisi ezik ezik vuruyor kimisi adam akıllı vuruyor. Eğer kimin ne vurduğu belli olsa insanlar dahada hırslanır. Çok itemli olup az vuranlar laf yedikçe (kolsuz,kolu kırık) vs gibi daha da akıllanırlar ve kendilerini geliştirirler. Yada Exp partideyken kimisi hep ezik ezik takılıyor.

Sonuç olarak BOSS veya Standart MOB'un kesilmesinde kim daha fazla rol oynamış kim kolsuz "kim ak, kim kara" belli oluyor : )

Bizler oyuncu olarak istek yapıyoruz sadece sonuçta tek bir oyun oynamadık bugüne kadar. Birçok MMORPG gördük oynadık kullanışlı özellikler bu oyunda da olsun diye sadece öneri sunuyoruz.

Örneklere bakalım
VzmOKPN.png

68747470733a2f2f6e656f77757472616e2e6f76682f6f74686572732f53637265656e73686f74732f372e706e67

skada-glowy.png

topping_meter2.jpg

Hatta bazı extra uygulamalar ise bunların detaylı verilerini bile gösteriyor. Misal O Dps çıkarılırken en çok hangi skill kullanılmış vs. gibi

Üye
Şu konuya bir kaç yorum da atalım beyler görülsün belki yaparlar :D

HazyShade

Üye
10 Mayıs tarihinde benzer öneride bulundum. Ertesi hafta patch geldi, 3-4 gün partydeki oyuncuları seçemez duruma geldik. Priestler heal atamıyordu takılıyordu. Sonra bir patch geldi, party oyuncu listesi mouse a yapışmaya başladı. 1 ay da felan standart party listesi ancak düzeldi.
DPS meter gibi öneriler için henüz 1 yıl var demiştim Haziran 2022 tarihinde...
Party chat halen bozukken çok kasmayalım istersen...

FanteziTanrisi

Üye
Oynadıgım bır cok oyunda hatta telefon oyunları da dahil bu durum söz konusu. Gerek clan savaşlarında, gerek boss savaşlarında, dungen'larda hep bu dps ve heal meeter vardı burda da olsa harika olur. Hırs ve etkileşimi arttıran bı olay

Üye
10 Mayıs tarihinde benzer öneride bulundum. Ertesi hafta patch geldi, 3-4 gün partydeki oyuncuları seçemez duruma geldik. Priestler heal atamıyordu takılıyordu. Sonra bir patch geldi, party oyuncu listesi mouse a yapışmaya başladı. 1 ay da felan standart party listesi ancak düzeldi.
DPS meter gibi öneriler için henüz 1 yıl var demiştim Haziran 2022 tarihinde...
Party chat halen bozukken çok kasmayalım istersen...
Acaba personel sıkıntısı(kaynak sıkıntısı) vs mi var.

Alkoer

Üye
Düşünsene dps yüksek olana drop şansı yüksek oluyor 70lv zindan 10dk da bitiyor :D

HazyShade

Üye
wowow "personel sıkıntısı" trigger mı acaba ?

Acaba personel sıkıntısı(kaynak sıkıntısı) vs mi var.

O dönemde, stajer bile koysanız DPSmeter işinin başına, bu iş olur diye bir kelam etmiştik, Party listesine tıklayarak heal atma özelliğini bozdular, Priest oynuyordum o dönem, DPSmeter felan unuttum, elimdekine şükretmeyi öğrendim...

1 çocuğun doğması için 9 kadının 1er ay çocuğu karnında taşıması ile ya da 9 unun birden bu işe iştirak etmesiyle olmuyormuş. Mecbur 1 kadın 9 ay o çocuğu karnında taşıyacak, ondan sonra doğum olacakmış...

Üye
Varsa iki if else de biz yazarız arkadaşlar ayıp ettiniz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt