Dread cyclops farm oyun çok fazla mino item girmesi

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Dread cyclops biliyosunuz mino atıyo günde oyun çok aşırı mino silah girmektedir.!

Pazar Fiyat bu item 6GB ve 7GB bi ara gördüm çok fazla olmadı.
1 hafta server çok fazla aşırı +7 mino item girdi fiyat şuan 3GB düştü.

Bu item drop kısıtlama gelmesi yada dread kalkması lazım bence oyun gittikce değersizleşiyo item.
Haksızsam eleştirebilirsiniz arkadaşlar sizlere hak veririm ama çok aşırı mino var oyunda.

Priestler Eline tokmak alıp dread cylops deli gibi farm atıyolar, bu konu çözülürse güzel olur mino 2GB düşcek bu hafta içinde böyle giderse tabi.

İyi oyunlar herkese.

KAYBERENN

Üye
Selam Arkadaşlar Dread cyclops biliyosunuz mino atıyo günde oyun çok aşırı mino silah girmektedir.!

Bu item drop kısıtlama gelmesi yada dread kalkması lazım bence oyun gittikce değersizleşiyo item.
Haksızsam eleştirebilirsiniz arkadaşlar sizlere hak veririm ama çok aşırı mino var oyunda.

Priestler Eline tokmak alıp dread cylops deli gibi farm atıyolar, bu konu çözülürse güzel olur mino 2GB düşcek bu hafta içinde böyle giderse tabi.

İyi oyunlar herkese.
bunun sebebi her yerden atması dread olarak görmek pek doğru değil örneğin war scy ile mino düştüğü slot sayısını karşılaştırdığımızda mino düştüğü slot bunun 5 katı neredeyse lunaskarda da erişile bilen bir item biri doğal olarak fiyat bu durumlarda olabiliyor eskisi gibi talep te yok

HeaveN

Üye
@KAYBERENN Dread ama 2 tane vuruyon ölüyo çok seri dönen bi slot Epik item atıyo bide diğerleri tabi haklısın ama mino olayı +8 mino almış kişi yatırım yapmışsa
oda çok zarar yapcak değersizleşiyo item çöp item artırılıp drop itemler biraz kısıtlama gelebilir en azından item alan memnun kalır böyle 2gb mino +7 yap oyna bence mantıklı değil.

KAYBERENN

Üye
@KAYBERENN Dread ama 2 tane vuruyon ölüyo çok seri dönen bi slot Epik item atıyo bide diğerleri tabi haklısın ama mino olayı +8 mino almış kişi yatırım yapmışsa
oda çok zarar yapcak değersizleşiyo item çöp item artırılıp drop itemler biraz kısıtlama gelebilir en azından item alan memnun kalır böyle 2gb mino +7 yap oyna bence mantıklı değil.
haklısın ama şöyle düşün lunaskar ve proteandan kaldırsalar direkt olrak 2 şer slottan 5 er kamp olsa 20 slottan düşmesi silenecek ben death valley değil ama diğer alanlardan kalkması taraftarıyım çünkü gerçekten death dropları kötü oyuncuları o tarafa çekmek lazım bana kalsa haddar bile droplar kalkması death ın arttırılması lazım kimse death ta farmla uğraşmıyor neredeyse ama diğer alanlarda herkes rowda çünkü elle oynayan şuan eli daha çok boş cıkıyor rowluya göre biri ömründen zaman veriyor biri bilgisayarını açık bırakıyor

HeaveN

Üye
Zaten Lunaskar - Protean hiç atmaması lazım Death valley koyulması daha iyi olcaktır sadece .

Farm atcaklar için çöp farm güzel olcaktır drop değersizleşmez hem.
Oyun dandik çöpler olması hep istemişimdir kutular hep boş coins atıyo.

SessizCogunlugunSesi

Üye

İyi oyunlar he
Sizinle aynı düşünmüyorum.Warrior oyuncusu olarak,fiyatı uygun olan tek itemimiz bu,Oyunda warrior yok ama itemleri en palı karakter.Bir tek mino var omu gözünüze battı helal olsun.Warrior itemlerinin özellikle kısıldığını düşünmeye başladım.Nasıl oluyorda karakter olarak en az oynanan karakter ama itemleri en pahalı.Kendimden örnek verecek olursam,şimdiye kadar 10 kadar imperyal zırh geçti elime,farmlardan düngeondan wss..Çoğunluğu mage,bir kısmıda priest görev harici zırh görmedim daha,bir tane warrior zırhına +1 40 m deniyor,bu adaletmi şimdi,ben nasıl yapacağım imperial zırh?

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
warior birşey demiyorum mino sen aldın emek verdin diyelim 6 gb aldın 1 hafta 2 gb düştü satmak istesen nasıl satcan ? zararınamı item alıyoruz öyle düşün
böyle olduğu için sıkıntı var pazar piyasa denge yok mino atsın zaten oyun mino kaynıyo dread biraz golden snake atsın başka birşey atsın nie olmasın karma olabilir
demek istediğim hep mino gidio günde herkes cz de 5 6 mino alıyor.

machinee

Üye
Elinizdeki item değerlenince de şikayet ediyor musunuz?
Fiyati düşmeyen item yok zaten. Günden güne tabiki düşecek fiyatlar. Piyasa bu zarar etmeyeceksin diye bir şey yok.

RickSancheZz

Üye
bolluk varsa fiyat düşecek yapacak bişey yok, bunu kabullenerek almanız lazım

Alkoer

Üye
Bşr itemin fiyatı düştü diye isyan etmeye anlam veremiyorum. Eğer o item rağbet görüyorsa daha çok farmlanır ve fiyat düşer bu yazılı olmayan kuraldır.

Lunaskar ve protean gibi haritalarda droplar dengesiz derseniz katılıyorum. Özellikle sizin dediğiniz dread cyclops gibi. Bu kadar düşük lv bir mob çok popüler güçlü bir silah atıyor. Bu mobdan daha yüksek lv li olanlar çöp atıyor. Hiç bir drobu olmadığı için farmlanmayan moblar var.

İtemler moblara değerine göre konulabilir. Değerli item = yüksek lv mob gibi.

bigHead

Üye
Soulbound(ruh bağı) kalksın diye haykırıyordunuz. Bundan sonra düşmesi gayet normal değil mi?

DAYAQQQQQQ

Üye
Düşşün fiyatı ne olacak ki . Hiç değilse FARM Atıyor drop alamıyoruz diye konu açılmasın. İtemi kullanacak olan Warriorlar için de mükemmel fırsat.

MaRaKeSH

Üye
Mino sadece fiyatı uygun diye kullanılıyordu zaten ki server zaten doyuma ulaştı bu konuda ki bence warior için ideal bir silah değil. hem çok yakından vuruyor hemde sektiğini düşünüyorum. haliyle rağbet azalıp item çoğalınca fiyatın düşmesi çok normal zaten sahip olanların çoğu +8 kullanıyor ne hikmetse +7 rağbet yok serverda :) 1,5 aydır +4 axe of destruction gibi bir silahı satamıyorsam burakda minonun değeri düşsün

HeaveN

Üye
item oyun çok değersizleştini göstermek için konu açıldı isterse bedava olsun umrumda deil evet konular çok şikayet üzeri gidio oyun güzel eksiklikler çok var
yarın bir gün nerf gelince siz ağlıyosunuz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz tabi meyve veren ağaç taşlanır.

GizliPriest

Üye
Mino sadece fiyatı uygun diye kullanılıyordu zaten ki server zaten doyuma ulaştı bu konuda ki bence warior için ideal bir silah değil. hem çok yakından vuruyor hemde sektiğini düşünüyorum. haliyle rağbet azalıp item çoğalınca fiyatın düşmesi çok normal zaten sahip olanların çoğu +8 kullanıyor ne hikmetse +7 rağbet yok serverda :) 1,5 aydır +4 axe of destruction gibi bir silahı satamıyorsam burakda minonun değeri düşsün
Axe of dest +6 mino + 7 çok daha kotu bir item zaten o fiyatlara o itemi alan bir kişi ya akilsizdir yada +7 denemek için alır +6 axe of dest tamamen gereksiz çöp item.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt