Drop kaldırılması hk.

AstoVidatu

Üye
Merhabalar , Death Valley de sabah bakımından sonra , bazı canavarlardan bazı droplar kaldırıldı mı ? 7 saattir slottayız hala itemi alamadık. En azından böyle bir şey yapıyorsanız ya da yaptıysanız bilgi vermek çok zor olmasa gerek.

İyi oyunlar İyi Forumlar.

Deasis

Üye
Droplar genel olarak zaten düşük oyunda. 1 gün tamamen kasıp drop alamadığımızda oldu.

Deasis

Üye
Sence gerçekten bir mmorpg oyununda sabit drop diye bir mantık olabilir mi?

Aziz

Üye
Dropların DV haritasında olmaması gerektiğini defakez önermiştim. Sanırım yönetimde bu şekilde uygun olduğu kanaatine vardılar. Dropların haritalarda değil, bosslarda, dungeonlarda olması gerekiyor.

X A

Üye
Dropların DV haritasında olmaması gerektiğini defakez önermiştim. Sanırım yönetimde bu şekilde uygun olduğu kanaatine vardılar. Dropların haritalarda değil, bosslarda, dungeonlarda olması gerekiyor.
Kesinlikle dungeonda olması olayına katılıyorum. Herkes rahatlıkla erişebilmeli bu itemlere. Öyle mafyacılık falan olursa anında bırakırım zaten.

Gensuke

Üye
bu oyunu oynayan çoğunluk ko kitlesi dungeon'da farm yapmak istesem bu oyun yerine tercih edebileceğim bir sürü oyun var

mmemati17

Üye
Evet malum oyundaki gibi olmasın farkı olsun ve mafyacılığa yol açmasın durum oraya giderse biz de ekibimizle bırakırız neredeyse tek çizgimiz o. Death valley pk alanı exp alanı olarak kalsın farm servere dönmesin oyun. Dungeon, bosslar fazlasıyla karşılar drop olayını.

DESTUR

Üye
Droplarda azaltma yapılıyorsa bilgilendirme yapılması mantıklı olur ko gibi azaltıp azaltıp azaltmadık biz demesinler

Paris

Üye
Merhaba,

Resmi olarak drop oranları & yerleri şu an için açıklanmamaktadır. Tamamen oyun deneyiminizle keşfetmeniz gereken bir süreçtir.

AstoVidatu

Üye
Merhaba,

Resmi olarak drop oranları & yerleri şu an için açıklanmamaktadır. Tamamen oyun deneyiminizle keşfetmeniz gereken bir süreçtir.
Benim anlatmak istediğim bu değil. Bir yer de bir drop varken 7 saat boyunca atmıyorsa ya Drop Rate düşmüştür ya da kaldırılmıştır. Ben droplar nerede soru sormuyorum böyle bir durum varsa bilgi verilmesini talep ettim.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinde eşya düşme sistemi karşılaştırmasını yaptığınız oyunlardan çok farklı olarak tasarlandı. Kimi oyuncuya 5 yaratık kesmede düşerken kimisine 5 günde düşmeyebilir. Bunun algoritması veya oranı ne yazık ki açıklanamaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt