Merhaba, Oyun gitti ne zaman gelirMerhaba,
Eşya düşme oranları ile ilgili bir değişiklik yapılmadı.
Oyun sunucuları kısa süreliğine bakıma alınmıştır. Bu bakım ile birlikte sezon puanları sıfırlanacaktır. Resmi sitede son sıralamayı görebilirsiniz. BP Sıralaması 3 Nisan - 9 Mayıs arasını kapsamaktadır. Bakım süresi belirsizdir.Merhaba, Oyun gitti ne zaman gelir
bu konuda ben size inanmıyorum forumda bir çok kişide benimle aynı görüşte olduğunu biliyorum siz beni tekrar buradan banlaya bilirsiniz hiç birşey gerçeği değiştirmeyecek.Merhaba,
Eşya düşme oranları ile ilgili bir değişiklik yapılmadı.
Yönetim daha önce defalarca söyledi, dropları değiştirmeyiz, degiştirirsek duyuruda yayınlarız. Duyuruda görmediginiz hicbir drop değişti haberine inanmayın diye kaç kere söylediler.bu konuda ben size inanmıyorum forumda bir çok kişide benimle aynı görüşte olduğunu biliyorum siz beni tekrar buradan banlaya bilirsiniz hiç birşey gerçeği değiştirmeyecek.
zindan drobu düşürmedik dersiniz bariz düşürüyorsunuz. oyunda herkes zindan droplarının düşürüldüğünü konuşuyor her zindanda aynı tepki var yani siz drop düşürmedik demenize kimse inanmaz
şimdide drop düşürmedik diyorsunuz size sorarım neden gorgonlarda ki dropları kaldırdınız.
bakın arkadaş sizin yanlışınız nerede biliyormusunuz
dropları düşürüyorsunuz kaldırıyorsunuz oyuncuya haber vermiyorsunuz bunu yapmayın oyuncuyu bilgilendirin drop konusunda asla bukadar fazla tepki almaz sınız.
oyunda artık herkes biliyor 8 bilgisayar 16 bilgisayar bilgisayar alıp çöp slotlarını kapatan kişileri bu adamlar darpane gibi gb kasıp satıyor oyunda resmen mafya var aynı uskoya döndünüz gb düşünce sizde kalkıyorsunuz bizim gibi xp kasan yada eline bir silah almak umuduyla zindana giren yada ezik çöp slotuna giden kişinin drobuna göz dikiyor drobu düşürüyor yada kaldırıyorsunuz ve oyuncunun hüsrana uğramasına sebep oluyorsunuz gidin kardeşim sınırlama koyun aynı ip den 2 bilgisayar 1 bilgisayar bağlanma sınırı getirin neden 16 bilgisayarı olan adamın düşürdüğü gb piyasasının cezasını ben çekmek zorundayım oyuncu çekmek zorunda.
bakın konuları kapatıyorsunuz konuları siliyorsunuz ben daha bazı kullanıcıları forumdan banlıyorsunuz herkes her şeyin farkında biz oyuncular olarak bu durumlara aşırı derece çok dolmuş durumdayız siz farkında değilsiniz forumda konu kapatmak discort üzerinden soru ağır gelince cevap vermeyi kesmek yada hiç cevap vermemek forumdan uzaklaştırmak konu silmek oyuncunun tepkisini gizlemeye yetmeyecek çünkü oyunda herkes aynı şeyleri zaten chat discort üzerinden konuşuyor ve tekrar söylüyorum çok dolmuş durumdayız.
son bir şey daha bak bu oyunun finansmanını sağlayan kişi bir türk bu bizim için gurur verici bir şey biz oyunu felan karalamıyoruz biz sadece artık sesimizi duymanızı hakkımızı vermenizi istiyoruz şu oyunda sürekli çökmeler oyuna 16 bilgisayar sokan kişilerin cezasının bize kesilmesi dropların bariz şekilde düşürüldüğünü tüm oyuncular bildiği halde sizin drop düşürmedik demenizi drop kaldırıp drobları kaldırmadığınızı kullanıcıya bilgi vermediğinize kızıyoruz oyundan şikayet eden kişinin konusu kapatma konusunu silme kanunda sansür olmaz biz şikayet edeceğiz sizde şikayetleri gidereceksiniz yahu bukadar basit
1000 kişiye papiçülo geri kalanlar susup oyunu oynamaya devam etsinler masrafların ödenmesi gerek.Gizli kapaklı işler çeviriyor oyun yönetimi.Biz günlerdir aynı slotlarda exp kasıyoruz bu kadar aptal mı sanıyorlar bizi. Düşen drobun bir anda 5'den 1'e düştüğünde fark edilmeyeceğini mi sanıyorlar.Slotların masrafı alınan şuanki droplar ile rezalet.Sürekli bilgilendirme yaptığını iddaa eden yönetim her zaman ki gibi arkadan iş çeviriyor.Oyunda ne iyi gidiyor ki gelip burayı düzeltmeye çalışıyorsunuz garip.Sağda Solda turnuva düzenleyeceğinize konser vereceğinize oyuna 2 tane yazılımcı alında sorunlarınızı düzeltsinler parayı oyuncuya harcayın.Konsere gelecek 1000 kişi oyunu oynayan geriye kalan 9000 kişi ne etkinliğinden faydalanacak neyi boş gösterisi bunlar.Oyun 1. yılı tamamlamış ne etkinlik ne bir kıyafet ne bir seçenek mevcut bu kafa ile zaten edirne yi geçmeniz zor
Kesinlikle öyle 3 haftadır kastığımız slotta günde 12-13 tane pay ediyorduk şimdi 2-3 tane 3-4 tane resmen bariz belli ve drop kısıtlaması yok diyorlar. Yapmayın demiyoruz ama bilgilendirmeniz lazım oyuncuya değer vermeniz lazım bizler oyunu seviyoruz ve destekliyoruz daha büyümesini de istiyoruz. Ama malum oyunun kitleye davrandığı gibi davranılırsa bu da hoş değil..Gizli kapaklı işler çeviriyor oyun yönetimi.Biz günlerdir aynı slotlarda exp kasıyoruz bu kadar aptal mı sanıyorlar bizi. Düşen drobun bir anda 5'den 1'e düştüğünde fark edilmeyeceğini mi sanıyorlar.Slotların masrafı alınan şuanki droplar ile rezalet.Sürekli bilgilendirme yaptığını iddaa eden yönetim her zaman ki gibi arkadan iş çeviriyor.Oyunda ne iyi gidiyor ki gelip burayı düzeltmeye çalışıyorsunuz garip.Sağda Solda turnuva düzenleyeceğinize konser vereceğinize oyuna 2 tane yazılımcı alında sorunlarınızı düzeltsinler parayı oyuncuya harcayın.Konsere gelecek 1000 kişi oyunu oynayan geriye kalan 9000 kişi ne etkinliğinden faydalanacak neyi boş gösterisi bunlar.Oyun 1. yılı tamamlamış ne etkinlik ne bir kıyafet ne bir seçenek mevcut bu kafa ile zaten edirne yi geçmeniz zor