Drop krizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TasKER

Üye
Karakterin üstüne nasıl item koyacağımızı bilmiyorum.
Biz oyunun zor olmasına karşı değiliz ama en azından harcadığımız potun üstünü ve vaktin karşılığını alalım. Kabak tadı vermeye başladı. Oyuna giresimiz gelmiyor.
Aynı durumdan çok kişinin muzdarip olduğunu düşünüyorum.
Death Valley farm yapıyoruz 3 saat 5 saat drop yok
Hagard farm yapıyoruz drop yok .
Dungeon giriyoruz açıldığı günden beri drop yok . Artık girmek dahi istemiyorum haybiyeden vakit kaybı geliyor .Teselli bir şey koyar insan , Umudum dahi yok
Atın alan üsküdarı geçti sizde görev itemleriyle devam edin deniyor heralde

Olaki drop aldın diyelim gidiyorsun anvile 5 günlük farmda aldığın tek item +5 arcana sc ile patlıyor.
Yazık günah.

SiNiSTeeR

Üye
kesinlikle katılıyorum günlük 2 3 saat oyun oynayabiliyorum ondada elim hep boş dönüyorum bazen pot masrafım çıkmıyor can sıkmaya başladı

MetinPOLAT

Üye
Haklısınız ama bugün en az 10 kişide epic +7 silah gördüm ellerinde bunları nasıl yapıyorlar acaba

TasKER

Üye
Haklısınız ama bugün en az 10 kişide epic +7 silah gördüm ellerinde bunları nasıl yapıyorlar acaba
bunlar vaktinde yapanlar abicim bu droplarla net oynanıyor diyebilirim kimi gün yarım saatte 3 drop alıyorsun kimi gün 8 saatte 1 drop - 8 kişi 60m lik bir item dropladığında adam başı 8m düşüyor saatlik 1m eder , el ele baş başa .Biz TL'ci değiliz oyunda karakterin üstüne bir şey koymak istiyoruz 2 haftadır çöp koyamadık ortalama günlük 5 saat farm ile.İnanılmaz drop atsın demiyoruz bu mantıklı olmaz zaten çok item olursa piyasa ucuzlar denge bozulur. Ama tadında olsun. Çeşme gibi bi açıp bi kapamasınlar

SiNiSTeeR

Üye
günlerce farm yapan işi gücü olmayan bi ton adam vardır diye düşünüyorum onlarda muhakkak drop alıyodur. Ben bizim gibi vakti kısıtlı olan insanlar için en azından akmasada damlasın karakterimizi geliştirelim derdindeyim solo zindan grup zindan ne için var yani hiçmi drop atmaz arkadaş biz 3 arkadaş oynuyoruz bu zamana kadar zindanlardan drop alamadık bu çok tuhaf

MetinPOLAT

Üye
ü olmayan bi ton adam vardır diye düşünüyorum onlarda muhakkak drop alıyodur. Ben bizim gibi vakti kısıtlı olan insanlar için en azından akmasada damlasın karakterimizi geliştirelim derdindeyim solo zindan grup zin
Bugün 65 lwl okçu geldi soothsayere dedim son lwl desin exp için pt mi arıyorsun yok afk para kasmak için dedi :D Afk dediği de macro :)

SiNiSTeeR

Üye
Bugün 65 lwl okçu geldi soothsayere dedim son lwl desin exp için pt mi arıyorsun yok afk para kasmak için dedi :D Afk dediği de macro :)
başka çare bırakmıyolar adama kızamadım valla şuan oyunun yüzde 80i makro zaten kardo ben dün 3 saat farm yaptım düşen sadace fp çıldırdım

AhmtDmrc

Üye
Zindan açılalı kaç gün oldu bilmiyorum ama açıldığından beri her hakkımı kullandım eksiksiz. Açıldığından beri aldığım tek drop +1 Sunshard onuda +4 e basarken yaktım :D Exp desen exp kasılmıyor içerde, çer çöp desen attığı sadece +1 mage priest fp. Yani kısacası pot parasını çıkarabilirsem zindan girip oyunu kapatıyorum tad vermiyor hem dropsuzluk hem anvilin böyle dengesiz olması.

SiNiSTeeR

Üye
Zindan açılalı kaç gün oldu bilmiyorum ama açıldığından beri her hakkımı kullandım eksiksiz. Açıldığından beri aldığım tek drop +1 Sunshard onuda +4 e basarken yaktım :D Exp desen exp kasılmıyor içerde, çer çöp desen attığı sadece +1 mage priest fp. Yani kısacası pot parasını çıkarabilirsem zindan girip oyunu kapatıyorum tad vermiyor hem dropsuzluk hem anvilin böyle dengesiz olması.
valla kanka bize göre şanslısın biz 3 arkadaş hiç bişey alamadık :D

DragneL

Üye
1 haftadır farm yapıyoruz item yapalım diye 1 tane bile drop alamadık arkadaşlarımızın yarısı oyunu bıraktı sıra biz de sanırım bu gidişle

Nart

Üye
Özellikle akşam 3-4 saat oyuna girebilen en büyük kitle farm veya pk birini seçmek durumunda kalıyor. Zaten Asgari 1, 1,5 saat dungeonlar sürüyor. Sonrasında farma otursan kalıyor maksimum 2,3 saat. Onda da drop alamayınca kimsenin farma oturası gelmiyor. Mana parası çıkmıyor çünkü. Aralara upgrade scroll falan sıkıştırılsa ve mana parası çıksa çok problem olmaz ama bu şekilde insanı bezdiriyor katılıyorum.

Not : Warrior

clarkk61

Üye
Özellikle akşam 3-4 saat oyuna girebilen en büyük kitle farm veya pk birini seçmek durumunda kalıyor. Zaten Asgari 1, 1,5 saat dungeonlar sürüyor. Sonrasında farma otursan kalıyor maksimum 2,3 saat. Onda da drop alamayınca kimsenin farma oturası gelmiyor. Mana parası çıkmıyor çünkü. Aralara upgrade scroll falan sıkıştırılsa ve mana parası çıksa çok problem olmaz ama bu şekilde insanı bezdiriyor katılıyorum.

Not : Warrior
son 2 haftanın özetini adam geçmiş tebrikler

Maximiliantr

Üye
En Başta atı alan üsküdar'ı geçti %100 xp evenlerle kansan kastı. Zaten mage dersen her türlü 65 oluyor. Mele partilerde zülüm 58 level %30'da başladım soothsayer slotunda 8 saat pc başında kaldım level alamadım benim bir günüm pc başında hiç oluyor karşılığı hiç. Ha yönetim gb satan sitelerden gb al item diz düşüncesindeyse ben neden 2 premium 4k cash satın alıyorum paramla. Açık konuşmak gerekirse ben bıraktım sadece dolaşıyorum. ayda yılda faydalanamadığımız xp evenetler de oluyor zaten. Lunaskarda soothsayer ve Raven harpie slotları haricinde insanların kasıldığı mob yok, ama yöneticiler canlı yayında sorulan soruları çok tatmin edici yanıtlamıyor.

• Beğen
Tepkiler: COD

ONUR

Üye
Bende hemen hemen aynı konudan şikayetçiyim kaç kez ticket attım bilmiyorum. Benim şikayetçi olduğum konu Dungeonda bazı adamlar 4-5 kez kayda değer drop alırken bazılarına hiç birşey atmıyor nasıl bir şans sistemi var, bizmi çok şanssızız yoksa milletmi çok şanslı 1-2 düşer anlarım adam 4-5 kez drop almış dungeonda biz de daha tık yok ticket atınca verilen cevap drop oranlarında oynama yapmıyoruz yaparsak güncelleme notu olarak paylaşırız deniliyor... Soğumaya başladım artık. Rekabetçi bir oyunda o 4-5 kez drop alan adama bu drop sistemiyle nasıl yetişeceğiz acaba adam akıllı bir açıklama yapılacak mı bu konuda ?

Solyd

Üye
Droplar kısıldığından beri sadece günlük zindanlara girip çıkıyorum. Harcadığınız pota zamana değmez.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Arkadaşlar drop oranları ile ilgili ticket attım düzelmedi bu konu ticket ile yada foruma konu açılıp çözülecek bir konu değil. Çünkü bir sorun değil, oyunun ekosistemine göre oranlar ayarlı bilginize. Ek olarak yine de şikayetlerinizi geliştirici ekibe ileteceğimi bilmenizi isterim. :)
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt