Drop oranı Çok fazla düşük

BaranRM_

Üye
Oyundaki Drop oranı neden bu kadar düşürüldü sanki öncesinde çok fazlaymıs gibi , arkadaşlar biz sitem etmez isek susar isek bu böyle olmaz sesinizi cıkarın kardeşlerim bu ne böyle sen kalk 8 saat farm yap 1 tane sc den başka birşey alma rezalet değilde nedir

melih42

Üye
bırak hacı ben bıraktım oh kafa mis gibi rahatladı farm yok bu oyunda diğerinde hiçyoktan birşeyler kasılıyor ona geç bence illa oynayacaksan farm için

khajm1

Üye
oyun başında drop rate yüksekti ekmeğini yiyen yedi biz 65 de bu droplar ile piyasa düşer derken adamlar 65 sayısı artınca drop rate kıstı itemler iki katı fiyatına çıktı. kıstı derken öyle böyle kısmadı hemde tamamen kıstı nerdeyse. zindan desen tam fiyasko piyango tutmasıyla aynı hesap 30 tane giriyorsun şansın varsa 1 item alırsın bir ihtimal. millet parayı basıp itemi çekiyor eu oyuncuları özellikle +8lerle fink atıyor akşam işten gelince biraz oyun oynayayım diyen elle kasan adamlar işkence çekiyor bir adam her hafta 5-6 saat farm atıp 1 drop alamıyorsa niye oynasın ki oyunu. dv zaten lag ve optimizasyon sıkıntısından pk atılacak durumda değil.

Blader06

Üye
Abartmıyorum 2gündür clanla kasıyoruz totalde 20-22saati geçtik.Slotlar archdemon, undeadking, deathlord.kasan bilir özellikle priestler olmak uzere çok ciddi pot tüketirsiniz ama gelen drop sadece 1 adet goldensnake 1 adet blaze.ben 20 yıldan fazla mmorpg oynadım, uzun yıllar oynayan arklerim var ne böyle bir rng nede böyle bir drop sistemi gördük. Oyunu kötülemek için yazmıyorum ama üzerinde ciddi anlamda çalışılması gerek sonuçta geliştirilen yeni bir oyun bi süre daha sabredilebilir bu duruma ama oyun ağır bi p2w içerecekse bizde ona göre yol haritası çizeriz

Tanerrr

Üye
droplar daha da düsürülmeli gb fiyatı yukselmelıdır

tekpak

Üye
geçen poison rocklara girdik cz'de 4 kişi çok şanslıydık drop yağdı resmen. tonla swift shooter ve heartseeker aldık ONA RAĞMEN 2 saatlik farm sonucu kişi başı 12m civarıydı. şu anki rezalet duruma göre bu baya iyi kazanç sözde ama düşününce o bile bir hiç. düşünsenize 10 saat farm atsanız 120m ki o da aynı yüksek drop gelse bile. yani 50 saat kassan bir mino +7 alabilirsin mesela ki tekrar ediyorum o da eğer büyük şansla sürekli drop atmaya devam ederse:D yani saçma sapan durum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt