Drop oranı değil Drop orantısızlığı!

shapshall01

Üye
2 Gün aynı slotta 6'şar saat mob kesip 1 tane epic item alamamak vicdanlı mı sizce?
Drop oranı düşürürsünüz anlarımda bu içinden geçmektir. Zaten kasan kastı yürüyen yürüdü, bizde zorla bir şeyler kasmak istiyoruz ama bu kadar önü kesilmez insanların. Madem oran değiştiriyorsunuz haberdar edin veyahut neyin nerden ne olasılıkla düştüğünü adam akıllı belirtin. İnsanların emeklerini hiç etmeye gerek yok!
Ayrıca oranı yüksek tuttuğunuz bir kaç malum noktada 65 lwl olan adamlar tarafından zaten tutuluyor sabah akşam.
Ben alfa ve beta süreçlerinde ve hatta oyun ilk duyurulduğundan itibaren instagramdan bile takipçiniz ve destekçinizim ama bu gibi durumlara en kısa sürede el atılmazsa oyundan soğumaktan korkuyorum. Rise Online Ekibine...

henks

Üye
Drop oranlarini kistiklari bariz belli. Şu an rezalet durumdalar. Pot masrafi karsilanmiyor.

AeroxRousseau

Üye
aşırı derecede kötü şuan droplar.. nerden ne çıktığı belli bile değil vsvs .. potlardan eksiye bile giriyoruz cogu zaman...

farfara

Üye
şuan farm yapıp char yapmak cok zor farm yapıp harcadığımız potun yerini dolduramıyoruz

Martyr

Üye
oyunda pot masrafini karsilamayan bir slot oldugunu gormedim daha
Drop oranları konusuna katılıyorum ancak pot parası bence de sıkıntı olmuyor onun haricinde ben upgrade oranları ile de oynadıklarını düşünüyorum. Hatta drop oranları gibi bozmuşlar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt