Drop Oranının Rezilliği

GİL-GALAD

Üye
Senin için Reaper elven bow diyim laf sokmak için anladığın şeyi anlamamızlık yapmışsın :) Burhan bey söleyin ozman herkese hitap etmiyolar oyunu oynayan % 80 oyuncunun bu açıklamaların ne zaman nasıl yapıldığından açık oturumdan haberi yok oyun içinde duyuru şeklinde yaparsa oyunu oynayan oyuncu da bunları duyar.Buraya duyar kasmaya gelmeyin :)
Benim anlamam önemli değil, bu oyunun kendine has isimleri ve silahları var. Daha önce malum oyunu oynamamış ve shard raptor ib adını bilmeyen insanlar var kaldı ki bu oyunda her şey bastan tasarlanmış hepsinin kendi isimleri var karışıklık yaratmayın.Oyunun Discord hesabından canlı olarak yapılıyor bildirim ayrıca forumda da bildirim yapılmıştı e artık bunları bi zahmet siz takip edeceksiniz eğer ilgiliyseniz.

garipbiri

Üye
Alfa Sürecinde bir oyunda drop çıkarmak için 8 kişiye 8 saat harcamamız mı lazım biz bu itemleri deniyecez ki hataları varmı yok mu size bildiricez görev iteminden başka birşey takamıyoruz kapanacak oyun için günde 10 saat farm atmak gerekiyor tamam farm drobu zor olabilir de biz bu itemleri alfada görüp sahip olamadıktan sonra cz de pk atamadıktan sonra nasıl oyun hakkında geri dönüş yapıcaz zaten ortalık dupe yapılarak çoğalan itemler ile dolu şart bu şekilde iken bu farm olayının bu kadar zor olması saçma
tamamen katılıyorum sana kardeşim sonuna kadar haklısın foruma da yazdım zorlarına gittiği için kaldırdılar. 3 sayfa rare itemden 1 tane +7 item geçiremezken bazı şahıslarda +8 raptor +8 elden bow +8 sheller görmek cidden can sıkıyor. 1 sayfa +6 itemden 1 tane +7 item geçmiyorken ve droplar leş durumdayken kimse şansa geçirdim demesin

GİL-GALAD

Üye
tamamen katılıyorum sana kardeşim sonuna kadar haklısın foruma da yazdım zorlarına gittiği için kaldırdılar. 3 sayfa rare itemden 1 tane +7 item geçiremezken bazı şahıslarda +8 raptor +8 elden bow +8 sheller görmek cidden can sıkıyor. 1 sayfa +6 itemden 1 tane +7 item geçmiyorken ve droplar leş durumdayken kimse şansa geçirdim demesin
Şansa geçirmedilerse nasıl geçirdiler o zaman ?

kharkivfb34

Üye
2 gündur d1 farm yaptım 1 tane drop alamadık saka gıbı 70 lwl oldum 1 drop alamadan gorev ıtemlerı ıle takılıyoruz adamlarda +8 ful var

Killerduke

Üye
Test yapacak oyuncular dupe itemlere tedbir alınmadığında oyunu bıraktılar. Şimdi dupeciler +8 reaper ve shell setlerle czde yaratık kesebilirler.

ANGEL

Üye
Test yapacak oyuncular dupe itemlere tedbir alınmadığında oyunu bıraktılar. Şimdi dupeciler +8 reaper ve shell setlerle czde yaratık kesebilirler.
daha ne denebilir..
çok acı.
haklısın.
Rise ekibi artık bu dupeci ve makrocu ekiplerin item düşmüyorrr tarzı paylaşımlarıyla,kapalı betaya doğru ilerleyecek malesef.

Shikato

Üye
daha ne denebilir..
çok acı.
haklısın.
Rise ekibi artık bu dupeci ve makrocu ekiplerin item düşmüyorrr tarzı paylaşımlarıyla,kapalı betaya doğru ilerleyecek malesef.
Sana katılıyorum oyunun halini şimdiden maalesef göre biliyorum. Umarım temizlenir.

JohnPlane

Üye
Adamlar ucundan gösterin dediğin itemlerin çoğunu alfa 1 de +8 haliyle karakterin üstünde otomatik verdi hala ne konuşuyorsun boş boş. Küfür edince adam olmuyorsun seninle küfürsüz konuşuyorsam sapıtma.
Alpha 1 de rün ve upgrade sistemi yoktu neyin davasını güdüyorsun ?

JohnPlane

Üye
Alfa 1 de rün veya upgrade sistemi vardı mı dedim ben ? Alfa 2 de var bunlar ama bunları test etmek için hergün 10 saat haftada 700 saat farm yapmaya gerek yok dedim ben. 2 saatte onlarca scroll ve bir iki adet rün düşürülebiliyor.
söylediklerine katılıyorum kesinlikle :D

Mr.Grey

Üye
Alfa 1 de rün veya upgrade sistemi vardı mı dedim ben ? Alfa 2 de var bunlar ama bunları test etmek için hergün 10 saat haftada 700 saat farm yapmaya gerek yok dedim ben. 2 saatte onlarca scroll ve bir iki adet rün düşürülebiliyor.
Küçücük bi düzeltme, günde 10 saat , haftada 700 saat yapmaz

Ronnen

Üye
Hopefully these +8 items are created legally and not passed around to friends by people with power.

Yolcu

Üye
Arkadaşlar sizin için testin son haftası yöneticiler npc lerden full +8 itemleri 1 k koysun doya doya deneyelim bence ama sonucu ne olur bilemiyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt