Drop Oranları % Düştümü !

Nazzy

Üye
İlk 4 hafta droplar gayet iyiyken son 1 haftadır droplar konusunda sadece bizim ekip sorun çekmiyordur umarım.Bu konuda drop yok demiyorum sadece drop oranlarının oldukça düştüğünü düşünüyorum.Bu sorunu yaşayan sadece biz olmadığımızı düşünüyorum.
Drop oranlarının bir saat aralıkları sistemi veya kesilen yaratık miktarına göre drop oranımı belirleniyor.
3-4 Haftamızı dolu dolu geçirdik son 1 haftadır drop konusunda sorun çekiyoruz.

Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır yada aynı sorunu yaşayan ?

IFIRTINAI

Üye
İlk 4 hafta droplar gayet iyiyken son 1 haftadır droplar konusunda sadece bizim ekip sorun çekmiyordur umarım.Bu konuda drop yok demiyorum sadece drop oranlarının oldukça düştüğünü düşünüyorum.Bu sorunu yaşayan sadece biz olmadığımızı düşünüyorum.
Drop oranlarının bir saat aralıkları sistemi veya kesilen yaratık miktarına göre drop oranımı belirleniyor.

Bence drop oranları değil de, drop alma algoritmasında bir değişiklik olmuş. Yani önceden belirli aralıklarla düzenli drop alırken, şuanda uzunca bir süre drop yokken, kısa bir süre kesilen tüm veya tüme yakın moblardan drop var gibi. Pot dropları bile 20 mobda 0 iken, art arda 5 mobdan birden atıyor.

Nazzy

Üye
Bence drop oranları değil de, drop alma algoritmasında bir değişiklik olmuş. Yani önceden belirli aralıklarla düzenli drop alırken, şuanda uzunca bir süre drop yokken, kısa bir süre kesilen tüm veya tüme yakın moblardan drop var gibi. Pot dropları bile 20 mobda 0 iken, art arda 5 mobdan birden atıyor.
Yani mantık şumu drop aldığın slotu değiştireceksin.Farklı bir slot yada mob'a mı geçelim.

IFIRTINAI

Üye
Yani mantık şumu drop aldığın slotu değiştireceksin.Farklı bir slot yada mob'a mı geçelim.
Ben bu dediğinizi rare drobu olan orc slotlarında denedim seri olması açısından. Tabiki sürekli farklı mobları keserek değil, 1 saat stalker, 1 saat veteran orc 1 saat raider orc şeklinde. Ve uzunca saatlerin sonunda bu kanıya vardım. Mesela stalker 1 saatte 2-3 rare drop atarken, veteran orc 15 droba kadar çıktı. Mob seviyesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü veteran orcdan yüksek seviye orc chieftainde de stalker a yakın drop almıştım. Acaba aynı slotta 4-5 saat deneseydim nolurdu dedim veteranda kaldım uzunca bir süre, gerçekten 100 küsur mobda 0 drop varken 5-6 mobtan 3 drop almıştım saçma bir şekilde.

Nazzy

Üye
Ben bu dediğinizi rare drobu olan orc slotlarında denedim seri olması açısından. Tabiki sürekli farklı mobları keserek değil, 1 saat stalker, 1 saat veteran orc 1 saat raider orc şeklinde. Ve uzunca saatlerin sonunda bu kanıya vardım. Mesela stalker 1 saatte 2-3 rare drop atarken, veteran orc 15 droba kadar çıktı. Mob seviyesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü veteran orcdan yüksek seviye orcda da stalker a yakın drop almıştım. Acaba aynı slotta 4-5 saat deneseydim nolurdu dedim veteranda kaldım uzunca bir süre, gerçekten 100 küsur mobda 0 drop varken 5-6 mobtan 3 drop almıştım saçma bir şekilde.
Şuan senin anlattığın farklı moblar aslında (Stalker,Veteran,Raider). Benim düşüncem drop aldınmı farklı slotlara geçeceksin denenebilir.Ama ben drop çok düşük olduğunu düşünüyorum.Yani slot değişsek bile birşey değişmeyecek.

IFIRTINAI

Üye
Şuan senin anlattığın farklı moblar aslında (Stalker,Veteran,Raider). Benim düşüncem drop aldınmı farklı slotlara geçeceksin denenebilir.Ama ben drop çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Drop alınca slot değiştirmeyi sürekli farklı mobları keserek deneyimlemek mümkün olabilir ancak. O da sürekli boş slot bulmayı gerektirir ki o da şuan bu kalabalıkta zor gibi duruyor. Solo için slot bulması kolay da ekip için hagardda slot bulması zor olabilir sanki.

IFIRTINAI

Üye
Açıkçası dropların düştüğü kanaatinde değilim çünkü biz görmek istediğimizi görüyoruz. Rare epic elite gözüyle bakınca droplar tatmin ediyor. Bizim gözümüzde para eden droplar gelmediğinde uzunca süre, haliyle oran düşmüş gibi geliyor.

Nazzy

Üye
Drop alınca slot değiştirmeyi sürekli farklı mobları keserek deneyimlemek mümkün olabilir ancak. O da sürekli boş slot bulmayı gerektirir ki o da şuan bu kalabalıkta zor gibi duruyor. Solo için slot bulması kolay da ekip için hagardda slot bulması zor olabilir sanki.
Bence bro şuan denenebilir neden diyecek olursan toplama parti slotlarda ve güçlü yaratıklarda fazla durmuyor ekip olarak moblar deneyeceğim ama ben inanmıyorum bir değişiklik olacağına droplar berbat durumda.

IFIRTINAI

Üye
Bence bro şuan denenebilir neden diyecek olursan toplama parti slotlarda ve güçlü yaratıklarda fazla durmuyor ekip olarak moblar deneyeceğim ama ben inanmıyorum bir değişiklik olacağına droplar berbat durumda.
Belki saçma gelecek ama genelde boş olan slotların drobu daha çok gördüğüme göre. Adını vermeyeceğim ama hagardda bir slot bomboş günlerdir. Solo deneyenlerden hariç parti görmedim. Biz parti toplayana kadar keselim şuanlardan dedik 15-20 mobdan 3 en değerli rare drobu aldık. Aynı şey orclarda da başıma gelmişti. Belki insanları başka slota teşvik için böyle bir sistem oluşturulmuş da olabilir.

Nazzy

Üye
Belki saçma gelecek ama genelde boş olan slotların drobu daha çok gördüğüme göre. Adını vermeyeceğim ama hagardda bir slot bomboş günlerdir. Solo deneyenlerden hariç parti görmedim. Biz parti toplayana kadar keselim şuanlardan dedik 15-20 mobdan 3 en değerli rare drobu aldık. Aynı şey orclarda da başıma gelmişti. Belki insanları başka slota teşvik için böyle bir sistem oluşturulmuş da olabilir.
Farklı moblara yönlendirmeyle alakası yok bence insanlar zaten drop için tüm moblarda saatlerce kasıyor.Seninde dediğin gibi Haddar Dolu.

suremtr

Üye
Dread Cylcops 'death zone' 93 saat 38.dk da sadece 1 adet drop alabildim
oyunun başında 8. saatte 2. drobu almıştım
burdan cok iyi anlasılıyor hocam :D

Atom0619

Üye
GameX fuar da oyun ceosu hilaladam açıklama yaptı ve dedi ki. Death Valley üzerin de bazı droplarla oynadık.

haberler14

Üye
ilk 2 hafta macrocular vurdukça vurdu yani ilk haftlarda 65 olanların hepsi ohh onlar iyi tabi iyi para kazandıalr ama biz macro kallanmayanlar hem level alamadık hem item , itemler oyundakicanavarlardan düşmemeli bence herkezin eşit oldugu etkiniklerde düşmeli

KOCAKURT

Üye

Sizleri bu yorumuzdan dolayı tebrik etmekle kalmayıp aynı zamanda alkışlıyorum. Drop oranlarının düştüğü bariz belli olup piyasaya çok fazla item sürülmemesi adı altında yapılmış bir hamle olarak görüyorum. Biraz daha zor olması piyasayı canlı tutmakla kalmayıp her düşen itemde daha çok sevineceğimizi tahmin ediyorum. Farm biraz baş ağrısı yapabilir fakat üstesinden geleceğinizi düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt