Drop oranları rng sistemi hakkında

mj26

Üye
drop oranları gayet iyi oyuna yeterince item giriyor. bazı clanlar deathlord slotlarını tekelleştirmiş durum da bunun için de ekstra bir güncelleme bekliyoruz. adamlar 8 kişi itemli party ile oturmuşlar deathlord slotlarına exp kasmamıza izin vermiyorlar tapulu mallarıymış gibi sahiplenmişler. bunun da önüne geçilmesi gerekiyor.
Slotta kasamayan ağlıyor, nasıl mmo oynuyorsunuz anlamıyorum.

Tengrikut

Üye
Kesinlikle çok mantıklı 500 veya 1000 kill e trade edilemez quest stone verilebilir ve bu stone ile craft sistemi getirebilir. Mesela günde sadece 1 defa alınıp 30 günde unique bir item elde edilebilir.

yöneticiler toplayıcılık ve mesleklerdeki "klan binaları" kısmında net olmasa da fikir sahibi olmaya yetecek kadar bilgi veriyorlar. Meslekler tam olarak eklendiği zaman bu başlıklar bitmiş olur diye düşünüyorum

mehmetg17

Üye
Merhaba oyunu aktif şekilde oynayan online süresi yüksek bir ekibiz, oyundaki drop oranlarının kısılmış olması oyunun uzun ömürlü olması açısından sağlıklı bir karar buna katılıyoruz. Ancak her şeyin bir limiti bir dozu bir düzeni olmak zorunda olduğunu düşünüyoruz, +65 level full item bir ekibiz, oyundaki tüm high level monster farmlarını yapıyoruz, archdemon , undead king, deathlord vb. fakat hiçbir drop alamıyoruz yani düşük değil direkt sıfır droptan bahsediyorum. 8-12 saat aralığında archdemon kesip 0 drop aldığımızda ekip arkadaşlarım oyundan soğuyor ve kopmaya başlıyorlar e haksız da değiller. Evet mmorpg oyun drop oranları rng olur bunun bilincindeyiz ama bu kadarı insanda oyun isteği bırakmıyor. Çözüm odaklı bir düşüncemiz var ekipçe yapılan farmların tekrarlanabilir görev şeklinde bir karşılığı olması en azından insanların mentalini ayakta tutacaktır. Örnek veriyorum 500x archdemon party quest karşılığında 10x unique upgrade scroll veren bir tekrarlanabilir görev eklenebilir. İnsanlar 8-10 saat süresince drop almasa bile en azından verilen emeğin karşılığında küçükte olsa bir amorti elde etmiş olurlar. Yoksa bu işin sonu kötüye gidiyor herkes oyundan soğuyor, bize yardımcı olmanızı rica ediyoruz.

mehmetg17

Üye
Çok haklısın solo takılan oyuncular için farm ayrı bir zor zaten saatlerce dönüp drop alamamak insanın canını sıkıyor

Mothersdarling

Üye
Karalama kampanyası yazıyor ya birde o kısıma çok güldüm. Yok dropların bozuk olduğunu ifade eden adam neyi karalamış oluyor?
/whisper arkadaşlar droplar bozuk hadi malum oyuna geçelim orada drop atıyor en azından xaxaxaxaxaxaxaxa

bradypodidae

Üye
Merhabalar,
Drop kısıtlamasına gidilmesinin sebebi bu konu da yapılacak olan yeniliklerdendir diye düşünerek oyunumuza devam ediyoruz.
Slotların rangeleri çok sıkıntılı durumda bir mage partisi 10 tane slotu bir araya toplayıp kesememelidir. Bunun normal karşılanmasını anlamıyorum.
Yaratıkların takip mesafelerine ayar verilmeli bence.
Yaratıkların yeri slotlarıdır. Sağa sola fazla kaçırılmamalıdır.
Mele ekiplerin kasmasıyla Mage ekiplerin kasması arasında dünya kadar fark olduğunu düşünüyorum.
Mele ekipleri pot parasını düşünürken mage ekipler can potu satmaktan zengin oldu zaten.( damage almadan kesiyorlar)
Haliyle mageler zorluk çekmeden iki novaya tonlarca kutu açarken mele ekipler de 5 tane yaratığın doğmasını bekliyor.
Önerdiğin çözüm de çok mantıklı zaten şu delostan çıkan narun taşları gibi random item atan gem tarzı itemler verilebilir ve bundan çıkan itemler de ruh bağı olarak gelebilir böylelikle en azından kendimize birşeyler yapmış oluruz farm atmanın anlamı da zaten kendini güçlendirmek değil midir ?
bizim oyuncularımız fazla mob toplayıp başkalarının charlarını güçlendirmek için farm atıyorlar özellikle mageler :)
bence mobların çoklu kesilmesine artık bir son verilmeli. drop kısmak çözüm değil var olan oyuncuyu soğutmakta.
şu mage çekememezliğinden bıktım artık ya :)

öncelikle nerede 10 slotu kesiyor onu bi göster. En fazla kesilebilen mob sayısı hagard da 5 li harpy slotu... onun dışında zaten hep 2li slotlar. Hagard'ın da attığı drop oranını herkes biliyor zaten. Verdiği gold da 1 saatte 1.5m. Kötü demiyorum ama öyle kıskanılacak bir yanı da yok yani... cz de ise magenin farm yapması zaten çok zor. farm yapan mage team görünce mal bulmuş mağribi gibi üstüne koşmayı seviyorsunuz, ama işinize gelmeyince yok 10 slot topluyor yok hp pot harcamıyor vs... Birçok mage arkadaşım yan char 61 level priest kastı farm yapabilmek için, hala mageler çok farm yapıyor diyebilen tipler var. inanması gerçekten zor =) açıkçası ben de archdemon-undeadking gibi yüksek levelli mobları cz de farmlayan melee ekibi kıskanıyorum. zira kimse onları rahatsız edemiyor, rahat rahat kasıyorlar.

Yok hp potlarını sata sata zengin olmuşlar falan :D ya tamam salla da biraz mantıklı salla ziyaaaaa... damage yemeden kesiyormuş mageler. yani birşeyler yazmak istiyorum ama sonra modlar "hakaret,küçük düşürücü ifadeler" diye yazdıklarımı siliyorlar. tamam ama sana da nasıl küçük düşürücü ifade kullanmadan yazabilirim onu düşünüyorum şu an...
bak dostum bütün oyunlarda bu tarz magedir wizarddır intelligence karakterdir vs uzaktan vuran ve zaten damage yemeden kesmesi gereken bir sınıftır. zira damage yediği zaman kırılgan bir job olduğu için ölüyor. dolayısıyla hp pot çok harcamıyor. ama şimdiye kadar da hp pot satan mage görmedim.
yaratıkların yeri slotlarıymış :D bu ne şimdi... doğduğun yer vatanındır der gibi... neyse ya daha fazla yazmayayım.. sonra forumdan banlanıyorum...
git az oyun bilgilerini güncelle dostum. olmamışsın sen :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt