Drop oranları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RLu

Üye
Merhaba arkadaşlar .
Sürekli olarak Forumu takip ediyorum . Genellikle drop oranları ile ilgili 30 40 tane yakın post gördüm ve hiç bir söylenti yok sadece söylenilen şey biz drop oranlarına bir şey yapmadık aynı halen denilmesi . ( Tıpkı X oyundaki yöneticilerin dediği gibi ) Ve bu bir tek bende değilmiş 2 aydır tekli zindan ve 20 gündür de grup zindan giriyorum 0 Drop . Ben Şahsi görüşüm şudur; Drop oranları düşürüldü, sebebi ise oyuna fazla gb girmemesi ve gb nin değer kaybetmemesi. Oyunu ayakta tutabilmeye çalışmaları.( tabi ki buna hak veriyorum ama 'Açıklama' yapın lütfen ) . Gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum günden güne şikayet üstüne şikayet görüyorum ve ilk defa bende konu açmak istedim . Ve bir şey daha eklemek istiyorum Slotlara gidip 1 saat 2 saat 10 saat video çeken kardeşlerimiz Tekrar video çekmeye gidermisiniz? Bakalım o çektiğiniz videolardaki dropları tekrar alabilecekmisiniz :) Teşekkürler

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu konuda yapılabilecek ekstra bir açıklama bulunmuyor maalesef. Değiştirmediğimiz bir şeyi değiştirdik diyemeyiz. Drop oranları ile alakalı herhangi bir güncelleme / düzenleme yapılmadı. Yayınlarda ve sizin de söylediğiniz 30 - 40 konu içerisinde illa ki cevap verdiklerimiz vardır bu şekilde. Konunuzu bu nedenle kilitliyorum, eski konularda verilen cevapları okuyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt