Drop Ve Lwl Aralığı

uchiha6321

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese iyi oyunlar
Oyundaki moblardan düşen drop (item uniq çöp vs) ve coin düşme olasılığının lwl ile bağlantısı varmı. Mesela başka bir oyunda bir mob 70 lwl ise 74 lwl biri oradan kutu alamaz bişey düşmez yani. Belli itemleri de mesela belli aralıkta atar. Burada öyle bir olay varmı ?

PistoleroTR

Üye
Bu oyunda nereden ne düştüğü belli deil dostum. Kaç lvl e düşüyor orası hiç bilinmiyor malesef. Belirsizlik çok fazla.

Ries

Yönetici
Game Master
Oyun içerisindeki drop oranlarının seviye ile bir ilişkisi bulunmamaktadır yani 1 seviye ile 85 seviye bir oyuncunun yaratıktan bir eşyayı düşürme ihtimali aynıdır. Yaratıkla aranızdaki seviye farkı 30'dan fazlaysa altın düşmeyecektir.

Zindanlarda zorluk arttıkça drop oranı artmaktadır.

PistoleroTR

Üye
Malesef ki zindanlarda zorluk seviyesi arttıkça drop oranı artmaktadır sözünüze katılamayacağım. Sürekli death modda yaptıım halde 32.5k dan başka hiç bir şey alamıyoruz. Burada bir yanlışlık var zindanlar bu kadar boş olmamalı. oyunun tek eğlenceli yeri işkence odasına döndü.

uG0TServed

Üye
Malesef ki zindanlarda zorluk seviyesi arttıkça drop oranı artmaktadır sözünüze katılamayacağım. Sürekli death modda yaptıım halde 32.5k dan başka hiç bir şey alamıyoruz. Burada bir yanlışlık var zindanlar bu kadar boş olmamalı. oyunun tek eğlenceli yeri işkence odasına döndü.
Sizin bu mantığınızı anlamak güç. Zindanların drop atması sana yaramaz başkasına da yaramaz dostum. Ne kadar çok drop girerse o item o kadar değer kaybeder ve düşürdüğün şeyin bir anlamı olmaz. Bu farm düşünceli bir cevaptı. Diğer cevap ise sen diyelim ki 5 gb ye bir silah aldın uniq 1 hafta sonra 3 gb ye düşse bu seferde bu ne dengesizlik aşırı item düşüyor itemlerimin değeri eriyor.

Senin şu düşüncenle mutlu olabilecek tek kesim döner ekmekçi kesimdir. Bende zindandan 2 ayda bir uniq item alabildim. Ama hiç şikayetim yok sonuçta itemlerin değeri bu kadar hızlı düşmemeli ve zor olmalı bazı şeyler. Bide son olarak 10 karakter ile zindan yapanlar var onların her an drop aldığını düşünsene ? :)

Droplar gayet yerinde memnun olmayan tek kesim döner ekmek kesimidir.

fstab

Üye
Sizin bu mantığınızı anlamak güç. Zindanların drop atması sana yaramaz başkasına da yaramaz dostum. Ne kadar çok drop girerse o item o kadar değer kaybeder ve düşürdüğün şeyin bir anlamı olmaz. Bu farm düşünceli bir cevaptı. Diğer cevap ise sen diyelim ki 5 gb ye bir silah aldın uniq 1 hafta sonra 3 gb ye düşse bu seferde bu ne dengesizlik aşırı item düşüyor itemlerimin değeri eriyor.

Senin şu düşüncenle mutlu olabilecek tek kesim döner ekmekçi kesimdir. Bende zindandan 2 ayda bir uniq item alabildim. Ama hiç şikayetim yok sonuçta itemlerin değeri bu kadar hızlı düşmemeli ve zor olmalı bazı şeyler. Bide son olarak 10 karakter ile zindan yapanlar var onların her an drop aldığını düşünsene ? :)

Droplar gayet yerinde memnun olmayan tek kesim döner ekmek kesimidir.
1 hafta önce 25 olan elven suan 15 günde 3 4 tane sağlam drop alan görüyorum bu hızla giderse zaten herkes unique olur bizde sans yok o ayrı :D

PistoleroTR

Üye
Arkadaşım sen benim yazdığımı dikkatli okuduğuna emin misin? GM "zindan zorluk derecesine göre drop oranı artmaktadır" ben buna katılmadığımı belirttim. Ki; ben buna katılmadığımı belirttim ve bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Ayrıca iyi güzel hoş diyorsunda; pendant ve beltlerin piyasasının oyunun belirli klanlarının elinde olması sence ne kadar mantıklı? Sen saatlerce günlerce farm at 10 20m para kas 1 klan 20 dakikada 20 gb kassın ne kadar mantıklı bu?

dcdc

Üye
我的朋友,你确定你仔细阅读了我写的东西吗?GM“掉落率根据地牢难度增加”我不同意。那;我说我不同意,我认为我是对的。你也说好您认为吊坠和腰带市场掌握在游戏的某些氏族手中的逻辑如何?你耕种数小时到天 10 20m para kas 1 氏族 20 分钟 20 GB 卡斯 这有多合乎逻辑?
我同意你的看法,如果你打开一份副本,那么损失率会更高,害怕失去打开我们设备类副本的高比率是没有意义的。我喜欢关闭副本,边框完美是没有用的。你看紫色武器变得多么快,有很多事情我不明白例如,黑帮对我来说太完美了,我无法理解

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt