Droplar Artmalı Mı ? Gel Vatandaş Ankete Gel !

Sizce Droplar Artmalı Mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    20

BlessingDagger

Üye
Katılım
29 Kas 2020
Mesajlar
21
Puanları
3
Merhabalar, öncelikle ben droplar neden artmalı kendimce anlatayım sonra rica ediyorum Burhan Bey burayı okursa kendi açılarından olan kısım için yazsınlar böylece oyuncuların %99'unun kafasındaki soru işaretleri gitsin. Siz de aşağı düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

1- Oyun henüz kapalı beta sürecinde. Kapalı beta demek hataları bulmak ve çözümlemektir. Bu yüzden kapalı betada maksimum sayıda parametreyi kontrol edilecek şekilde server düzenlenmeli, bunun için de insanlara aşamalı olarak her seviyeyi, her itemi vermelisiniz. Yapılması gereken şey şu anda zamanla dropları artırmak, oyuna daha fazla silah, zırh, dungeon, meslek eklemek olmalı. Ama droplar kesinlikle zamanla lineer şekilde artmalı, en son kapalı beta bitimine doğru yeni başlayan insanlar bile rahatlıkla full item olabilmeli.

2- Oyunda Grup Dungeon'a girebilmek için yeterli kişi yok. En fazla 2 parti giren adam var, onlar da partiyi fullerse giremiyorsun, tek çare Solo Dungeon ki Solo Dungeon'dan item çıkarmak da deveye hendek atlatmak gibi. Çift rünlü Elite zırh çıksa ne çıkmasa ne, çift rünlü Dagger of Balance çıksa ne çıkmasa ne ? Zaten basılamıyor, anvil kafayı yemiş durumda o ayrı bi konu zaten. Bu arada Discord'la Grup Dungeon'a giriyoruz, her Bossu keserken önce item vermeyecek diye Boss'a küfür ediliyor Boss öldükten sonra da item vermedi diye küfür ediliyor.

3- Bu oyunu upgrade için oynayan kişi o kadar fazla ki... Ama siz bırakın İtem'i, adamlar Buss pahalı diye + basamıyor. Kapalı beta sürecinde olan oyunda Buss yüzünden basmıyor cidden burda bi mantık görüyor musunuz ? Gitsen Buss kasmaya çalışsan zar zor düşüyor, tanesi 1.7 m ediyor, uğraşmaya değmiyor. Sırf Buss olayı yüzünden Imperial'lar artık 500 k'dan satılıyor. Proteanlar Dorion'da Berat Albayrak bayrakları açıyor.

4- Oyunu PvE için oynayan da gayet kalabalık bir kitle var. Adam açıyor müziğini kendini Harpy'lere veriyor, var öyle adamlar. E şimdi o adam bu oyunda napabilir ? Kingdom'larda zaten Buss harici item atan bi yer yok, Death Valley moblarında Undead King mi ne bi o item atıyor ki onu da tek kişi kesmek ölüm. Bu PvE seven adam şimdi napsın ?

5- Droplar gerçekten gereksiz düşük. Bakın harbi harbi çok gereksiz düşük. Bırakın kapalı betayı Offical'de de böyle olursa vallaha oynanmaz. Hatta o kadar düşük ki şu an Power Up Store açık olsa 1 Mayıs işçisi gibi charın üstünü çıkarıp oyunda shouttan bağıra bağıra gezerim. Yan chardan da bi mage açarım kendime Fire skilleri atıp charı ateşe veririm. İşsiz adamım, cidden yapardım. Çok yerden ban yedim böyle :/

6- Ve en önemli sebep, oyuncular istiyor. Kanıt olması için de bulabilirsem yukarıya bi yere anket ekleyeceğim, ordan insanlar drop artışı istiyor mu bi bakalım.

Okuduğunuz için teşekkürler, herkese iyi günler.
 

sezerperk

Üye
Katılım
4 Ara 2021
Mesajlar
6
Puanları
3
Selamlar öncelikle oyunu 5 saattir oynamama rağmen aralıksız dungeon girmeme rağmen en zorundan en kolayına soloda kayda değer bir item elde edemedim. Bırakın + basmayı elime geçecek bir item bulamadım. token mantığı mantıklı ama insanlar çatır çatır item kasarken dungeon keserken ben arkada kalıyorum. Acaba birazda olsa drop rate arttırılabilirmi? en azından şimdilik?

Sanırım gold toplamayınca daha çok düşmeye başladı. Parayı toplamayın arkadaşlar

yok aga düşmüyor hiç bişey bırakmama az kaldı
 

huseyin35

Üye
Katılım
28 Kas 2020
Mesajlar
296
Puanları
43
Bence şuan optimizasyon hariç tek bir şey bile düşünmüyorlar. Düşünceleri şu şekilde biz oyuna ne eklersek ekleyelim neyi düzeltirsek düzeltelim oyun en az min gtx 1050 ti ile oynanacağı için zaten player çekemeyiz diye düşünüyorlar.

Eğer farkli bir düşünceleri olsaydı harita değiştikçe kapanan skill barı düzeltirlerdi çoktan

Ya da mining yaparken yerde atariden çıkmış gibi duran maden cevherlerini ve 300 metre sağında yazılı olan maden isminin text kutusunu

Sanırım bu isteklerimiz 1 seneye anca yerleştirirler. Oran orantı yapıyorim ve matematik öyle söylüyor :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt