Öneri Droplar bulunduğun server a göre mi değişiyor ?

thedarga

Üye
bence öyle.. ben günlerdir takip ediyorum lunar 1 de aldığım dropları lunar 3-4-5-6 de kesinlikle alamıyorum. DV de de durum aynı.
lag dan kaçıyoruz farklı bir serverda oynuyoruz ama drop 0 ... bütün server lardaki drop olayının eşit olması gerekiyor..
dropların azlığını / pot parasının çıkmadığını söylemiyorum bile. :)

Zayk0

Üye
Her slot zar algoritması ile düştüğünde zarı atılarak drop atılır. Yani serverler arası değil her slot tek tek öldüğünde zarı 0 dan atılarak algoritmik olarak rate bırakır. Yani yaptığın yorum çok cahilce geldi bana kusura bakma. Aynı slot her yerde aynı droba sahip.
Ya cahilceyse cahilce yazılımla ilgili bir şeyden bahsediyorsun mesela adam bilmeyebilir adamın cahilliğine niye yorum yapıyorsun konuya yorum atsana ayrıca server basında dread cyclops un coin miktarı dv -3 -4 -5-6 da azdı.

HeaveN

Üye
olabilir aynen 1 sunucu çok laglı diğer sunucular moblar gerçekten birşey çıkmıyo 4 5 saat dönmeme rağmen hp mp zararı var çoğu kişi diycek ne zarar coins veriyo
kardeşim zaten verse ne olcak 4k olmuş hp botu coins olarak biraz zorlaştı bilginiz olsun drop olayı şöyle bi sistem olabiliir
moblar acayip seri vuruyo arkdaşlar ondan ölüyoz bile moblar ayarlanması gerek hard bildiğin mob 55 lvl mob 65 lvl bile rahat öldürüyo 2 3 kere arka arka vurursa
golem filan hiç söylemiyorum moblar hasarları düşürülmeli biraz

Zayk0

Üye
Adam aynı slotun 3-4-5-6. serverinden bahsediyor okuma ve anlamada kıtlık çekiyorsun herhalde. Elin ayağın titriyor herhalde heyecandan :)
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Bende aynı slottan bahsediyorum zaten ama sen cahil aklınla insanlara üst perdeden konusuyorsun. Allah çevrene sabır versin kardeşim. Her bokolog olmaya devam

thedarga

Üye
tamam madem cahilce. git lunar 1 de 3 saat farm yap ( ertesi gün lunar 4 te yap aynı farmı-aynı slot) sonra gel bana cevap ver olur mu ?
herkez profesör . doktor olmuş sanki bi biz saf kalmışız .. madem adam gibi fikrini söylemiceksin benim fikrime saygı duyacaksın... bu kadar basit.ben kalkıp sana cahil mi diyorum? hakaret mi ediyorum?? ilkokul mezunu kalitesiz insanlar gibi davranmayı bi kesemediniz..

CanavarHun

Üye
bugun 5 saat boyunca burning terant kestim toplamda 6m kastım .d onunda cogu mobtan cıkan coins :D şu son güncellemeden sonra drobu kısmak yerine kapatmışlar sanırım .d 5 saat boşa dönmüş oldum şuanda lunaskar farmı diye bir şey kalmadı sadece 2 slot var farm yapılabilcek bu hızla yarın onlarda olmaz .d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt