droplar falan mı arttı?

KOROW

Üye
item fiyatlarında bariz bi fiyat dusuklugu mevcut gibi geldi 2 3 gündür oyuna girmiyordum bluewing facelifter tarzı itemlerde düşüş var droplar mı arttı cok mu cıkmaya basladı bunlar :D

ARTYOM

Üye
item alan oyuncu sayısı azaldı upgrade yapan oyuncu sayısı azaldı oyuncular görev itemi ile oynuyor oyuncunun geneli epic itemlerde +6 item kullanıyor piyasada +1 +6 itemler şişiyor haliyle ucuzluyor normal arz çok talep az. Oyun daha 2. ayında bile böyle durgunsa ileride neler olur şimdiden görülebiliyor sanki 2. ayında değilde 2. yılını doldurmuş gibi bir atmosfer var oyunda :) boşa demiyoruz görev itemlerini 15-20 attack düşürün diye :)

Kemal0122

Üye
farmcılar drop alamadıkları için bırakıyor belki ondan düşmüştür bi anda itemler satılınca

KOROW

Üye
item alan oyuncu sayısı azaldı upgrade yapan oyuncu sayısı azaldı oyuncular görev itemi ile oynuyor oyuncunun geneli epic itemlerde +6 item kullanıyor piyasada +1 +6 itemler şişiyor haliyle ucuzluyor normal arz çok talep az. Oyun daha 2. ayında bile böyle durgunsa ileride neler olur şimdiden görülebiliyor sanki 2. ayında değilde 2. yılını doldurmuş gibi bir atmosfer var oyunda :) boşa demiyoruz görev itemlerini 15-20 attack düşürün diye :)
Sanki oyundan para silinmedigi icin bu haldeyiz ya silinmesi icin insanları para kullanmaya yoneltmeleri lazım oyun para doldu 2 ayda :D

Kemal0122

Üye
aynen :) pot parasını çıkarmadığı için farm atmıyoruz artık. farmı bırak oyuna bile girmiyoruz sadece forumu takip ediyoruz şuan için zira farm yapmak için TL yatırıp pot al al nereye kadar...
biz de 7 gün drop alamadık 30m pot parası gitti Saldık şuan farmı filan girmiyoruz oyuna

Adv3NN

Üye
solo iyi kasılıyorda ekiple bişiler bırakıyor mu bilmiyorum farm konusunu

WoxHades

Üye
Görev itemleri bu kadar güçlü olduğu sürece +7 itemlerde soulbound olduğu sürece kim neden item yapsın ki?Oyun resmen kendi ayağına sıkıyor.

Adv3NN

Üye
Görev itemleri bu kadar güçlü olduğu sürece +7 itemlerde soulbound olduğu sürece kim neden item yapsın ki?Oyun resmen kendi ayağına sıkıyor.
evet itemlerde dengesızlık gözle görülür vaziyette epic silah takıyorsun 50 100 dmg oynuyor yada oynamıyor bı tık güclendırılmelı silahlar armoırlar filan bencede

WoxHades

Üye
evet itemlerde dengesızlık gözle görülür vaziyette epic silah takıyorsun 50 100 dmg oynuyor yada oynamıyor bı tık güclendırılmelı silahlar armoırlar filan bencede

Görev itemleri süreli de yapılabilir örneğin 2 hafta.Bu sayede 2 hafta boyunca oyuncular expini de kasar o sırada item yapma imkanı da bulur.

Bogateg

Üye
Solo attığın farm artık pot parasıni bile çıkarmıyor, bende sadece zindana girip çıkıyorum , bu ruh bağı olayının ya süresi azaltılmalı ya da komple kaldırılmalı oyunun dengesini bozuyor

DraeThyN

Üye
Öncelikle sizlere katılmadığım nokta solo farma yok denmesi. Solo olarak saatte 2.5-4m arası en az kasılabiliyor ama bizim insanımız saatte 10-15m istediği için böyle sorunlar oluyor. İkinci olarak : Craft sistemi geldiği zaman silah, kalkan ve armor ranjı biraz daha genişleyecek. Şu an oyun 6-7 item üstünde dönüyor. İtem çeşitliliği gelecektir diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaşların dediği gibi epic itemin bir çekiciliği olması lazım ki insan alsın.

starboy61

Üye
Öncelikle sizlere katılmadığım nokta solo farma yok denmesi. Solo olarak saatte 2.5-4m arası en az kasılabiliyor ama bizim insanımız saatte 10-15m istediği için böyle sorunlar oluyor. İkinci olarak : Craft sistemi geldiği zaman silah, kalkan ve armor ranjı biraz daha genişleyecek. Şu an oyun 6-7 item üstünde dönüyor. İtem çeşitliliği gelecektir diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaşların dediği gibi epic itemin bir çekiciliği olması lazım ki insan alsın.
O dediğin patchten sonra yalan oldu. saatte 2m kasabilirsen öp alnına koy.

wultrox

Üye
saatte pek ala 2m coins kasılabiliyor. istiyorki herkes her kestiğim mob chaos amulet atsın, her saat 15m coins kasayım.
5 li slot harpye oturdum dün. 5-6 saatte 10 m coins +2 face lifter düştü. bereket versin.

SiNiSTeeR

Üye
insanları anlamıyorum görev itemleriyle istiyolar ki hiç pot harcamayam saatte 10 m para kasam chara item koymayam
acilen görev itemlerine güncelleme gelmesi lazım görev itemleri bu kadar çok özellik vermemesi lazım

Kemal0122

Üye
saatte pek ala 2m coins kasılabiliyor. istiyorki herkes her kestiğim mob chaos amulet atsın, her saat 15m coins kasayım.
5 li slot harpye oturdum dün. 5-6 saatte 10 m coins +2 face lifter düştü. bereket versin.
Dediğin gibi şuan mageler kasabiliyor çünkü pot masrafı yok.
1 saate 2m kasıp 4m pot parası veriliyor şuan farmda mage dışındakiler

sanne2

Üye
14 saat grim & 4 saat runic = 0 drop aldık, tam dönüyorduk bide slotları yaratık ayakta kalmıyordu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt