droplar falan mı arttı?

IFracTure

Üye
farm sistemi böyle devam ederse çok oyuncu bırakır, her slot bp priest dolu okçular zaten kasamıyor bırakan bırakana okçularda d1 de ne zaman pazara gitsem en az 4-5 okcu full item pazara koymuş, meta tamamen bp priest ve mage böyle devam ederse burada boşa vakit kaybetmeye gerek yok . Oyun %50 bp priest %30 mage %20 asas-rogue-warior böyle devam rise ekibi

CanavarHun

Üye
item alan oyuncu sayısı azaldı upgrade yapan oyuncu sayısı azaldı oyuncular görev itemi ile oynuyor oyuncunun geneli epic itemlerde +6 item kullanıyor piyasada +1 +6 itemler şişiyor haliyle ucuzluyor normal arz çok talep az. Oyun daha 2. ayında bile böyle durgunsa ileride neler olur şimdiden görülebiliyor sanki 2. ayında değilde 2. yılını doldurmuş gibi bir atmosfer var oyunda :) boşa demiyoruz görev itemlerini 15-20 attack düşürün diye :)
kesinlikle katılıyorum görev itemi 119 ap benim 70me aldıgım silah 120m ap bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim elim parlasın diye aldım bende yoksa 1 ap için almak akıl işi değil görev iteminin 100 ap olması lazım

Kemal0122

Üye
Bizde düşğndk mage açmaya karar verdik pottan kısmak için okçu bpydik saate 4m pot parası çok fazla ztn kasılmıyo bişe

BerkKokceli

Üye
Ya görev itemleri statları düşürülmeli ya da item genişleme paketi getirilmeli. 2sinden biri olmadığı sürece piyasa durgunlaşacak

CanavarHun

Üye
Bizde düşğndk mage açmaya karar verdik pottan kısmak için okçu bpydik saate 4m pot parası çok fazla ztn kasılmıyo bişe
hocam o nasıl bir pot kullanımı ya :D satte 4m imkansız solo arcdemon mu kesmeye çalısıyosun napiyosun potun tanesi 1.8k 1.000 adet pot 1.7m zaten bütün yaratıklar 3k 5k coins atıyor mob başı 2 pot bassan gene de parası çıkıyor 3 mobta 1 de zaten pot atıyor yani üstüne coins kasmış oluyosun

Kemal0122

Üye
hocam o nasıl bir pot kullanımı ya :D satte 4m imkansız solo arcdemon mu kesmeye çalısıyosun napiyosun potun tanesi 1.8k 1.000 adet pot 1.7m zaten bütün yaratıklar 3k 5k coins atıyor mob başı 2 pot bassan gene de parası çıkıyor 3 mobta 1 de zaten pot atıyor yani üstüne coins kasmış oluyosun
Sence mageler 1 saate kaç pot harcıyor hp mp? Ortalama dedim. Potlar 2 m şuan her mobta 3 hp 2 mp

SiNiSTeeR

Üye
bütün slotların coinleri pot masrafını karşılıyor bana kalırsa 1.6m 1000adet pot saatte 1mye yakın coin kasılıyo bütün slotlarda 1 saatte bin tane potta harcamazsın herhalde ki mageler harpylerde saatte 2m ye yakın coin kasıyor

CanavarHun

Üye
item fiyatlarında bariz bi fiyat dusuklugu mevcut gibi geldi 2 3 gündür oyuna girmiyordum bluewing facelifter tarzı itemlerde düşüş var droplar mı arttı cok mu cıkmaya basladı bunlar :D
Drop artışı yok hocam dw de 8 saat flame rock 0 drop çitin hariç bir artış olsa fark ederdim .d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt