Droplar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cabbar34

Üye
sevgili arkadaşlar günlerce haftalarca aylarca item girdi item çıktı piyasa çöktü pazar öldü diye güncellemeler getirdiler ..drobu neredeyse sıfıra çektiler coinsi partili dibe çektiler.sonra sonra bunları düzeltmeye başladılar..konuya gelirsek dün 7 24 oyundaydım elle farm attım gözüm sürekli ekranda..saydıgım 30 tane unig drop aldılar saydıgım 30 40 tane epic takı drop aldılar..bunlar sadece 24 saat ıcınde gerçekleşti..şuan yine baslıyorum saymaya ..yani madem bu kadar drobun 1 gunde oyuna girişi sorun yaratmıyorduda onca gun hafta yok kofte ekmekcıler yok pazarcılar yok bılmem necıler dıye dıye elit abılerimiz sayesınde nerf ustune nerf attılar.gunluk bu kadar epic takı bukdar unig itemin girmesi normalmi..

Burtto

Üye
sevgili arkadaşlar günlerce haftalarca aylarca item girdi item çıktı piyasa çöktü pazar öldü diye güncellemeler getirdiler ..drobu neredeyse sıfıra çektiler coinsi partili dibe çektiler.sonra sonra bunları düzeltmeye başladılar..konuya gelirsek dün 7 24 oyundaydım elle farm attım gözüm sürekli ekranda..saydıgım 30 tane unig drop aldılar saydıgım 30 40 tane epic takı drop aldılar..bunlar sadece 24 saat ıcınde gerçekleşti..şuan yine baslıyorum saymaya ..yani madem bu kadar drobun 1 gunde oyuna girişi sorun yaratmıyorduda onca gun hafta yok kofte ekmekcıler yok pazarcılar yok bılmem necıler dıye dıye elit abılerimiz sayesınde nerf ustune nerf attılar.gunluk bu kadar epic takı bukdar unig itemin girmesi normalmi..
normal

lorddark

Üye
2 gün sonra +8 uniquelerini yapsınlar şu paralı tayfa sonra buna da ağlamaya başlayacaklar . önce +7 +8 epic itemlerini yaptılar sonra ona ağladılar . şimdi de 8 uniqueleri bassınlar bak gör çok unique düşüyor itemimizin piyasası ölüyor diye konular açılacak.

mmtakiff06

Üye
2 gün sonra +8 uniquelerini yapsınlar şu paralı tayfa sonra buna da ağlamaya başlayacaklar . önce +7 +8 epic itemlerini yaptılar sonra ona ağladılar . şimdi de 8 uniqueleri bassınlar bak gör çok unique düşüyor itemimizin piyasası ölüyor diye konular açılacak.
Her zaman en üst düzey itemlere sahip olmak istedikleri için malesef öyle olacak. Ruh bağı olayi en büyük örnek.

aLoneW0LF

Üye
30 gün boyunca kaçırmadan grup zindan girdim
1 adet cleric ring attı. Adaletten bahsetmeyin boşuna anlamıyorlar

Opus Magnum

Üye
oyun size boss kovalamadan boss drobu alma şansı tanıyor, bu çok güzel bir şey aslında bu taraftan baktığınız zaman. Ancak uzun süre boyunca en azından biraz masrafımız çıktı dedirtecek bir şeyler çıkmış olsa daha tatlı olurdu. Misal 500lük mana ve ya can potu çıksa ya da 100 lük olsa en azından oyuncu için teşvik edici bir şey olabilirdi. Skillbook drobu güzel olmasına rağmen yetersiz. Droplar artsa bu sefer de piyasa zaten ölü itemler iyice değersizleşicek.

ekleme : bu zamana aldığım tek item drobu epic mage staffıydı onu da +6 ya basmama rağmen 7,5m ye zor sattım.

Crafter DendroctonuS

Üye
yaaa işte aylar önce dediğime geldiniz mi :D 9 aydır item düşmüyor bana 1 kere düştü o da 6 ay önce belkide :D sen o unique drop alanlara bir de pm at yan karakterlerini öğren (hani 30 tane karakterle zindan giriyorlar ya) o adamların hepsi oyuna para basan adamlar yani gene her zaman ki gibi pay2win gerçekten WİN oluyor. Neden milletin kesildi sesi ? Sebebi hep yalan söylüyorlardı item düşmüo para yok bişi yok vs diye şimdi alenen yazınca chatte abilerimizin sesi kesildi :D:D:D ülkem yalancı dolu yalancı

Martpa

Üye
Abi herkes şans şans diyor da küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum oyun açıldığından beri hem solo hem grup zindan yapıyorum 1 tane drop olmaz mı ...

Powerslave

Üye
4 aydır oynuyorum sanırım dün hell’s scream düştü allah razı olsun. 1 yıla yakın daha da drop beklemiyorum

Martpa

Üye
Ya şöyle sistem yapsalar keşke şu kadar sayıda girmiş adam zindana en kötü % olarak şu düşse bize. Birisine 3 ayda 5 uniq düşüyor diğerine 8 ayda 0

Crafter DendroctonuS

Üye
Ya şöyle sistem yapsalar keşke şu kadar sayıda girmiş adam zindana en kötü % olarak şu düşse bize. Birisine 3 ayda 5 uniq düşüyor diğerine 8 ayda 0
bu işin tek çözümü IP ban atacaksın olcak bitcek herkes tek karaterle girecek yoksa bu oyun her playerını kaybetmeye mahkumdur

Burtto

Üye
külahımı adresine atayım kardeşim şans ile alakası yok net biliyorum artık 9 aydır itemsizlik şansa bağlı değildir. Değişkenin ipini elinde tutana bağlıdır.
şans değilse ne sence ? özellikle bana itemmi çıkarttırıyolar haha :D

Balerion

Üye
Şans faktörünün bu kadar önde olmasını ben de anlamıyorum. Birisi haftada birbunique drop alırken kimisi oyunun başından beri drop almiş değil. Bunun yerine 30 zindanda bir drop hakki kazansak o drobu kesin alsak, ama o zaman da kimine holy pri earing cıkacak kimine blue dragon ring çıkacak yine haksızlık olmuş olacak

lorddark

Üye
ben 1.5 aylık oyuncuyum sololardan drop alamadım fakat grup zindanlardan 1 travellers 1 Vitality 1 assasin Earning aldım 10a yakın skill book aldım birde swift pendant aldım. unique alamadım ama hiç drop alamadm dersem yalan olur .

karanlik07

Üye
Oyunun ilk gününden beri zindanlara giriyorum en iyi aldığım drop vixen şansla alakalı değil oyun nickiyle alakalı kısa nicklere atmıyor uzun nicklere atıyor dikkat ederseniz benim nick 4 haneli inanmayan araştırabilir

Vision

Senior Moderatör
Oyunun ilk gününden beri zindanlara giriyorum en iyi aldığım drop vixen şansla alakalı değil oyun nickiyle alakalı kısa nicklere atmıyor uzun nicklere atıyor dikkat ederseniz benim nick 4 haneli inanmayan araştırabilir
Okuduğum en iyi hurafelerden :) Böyle bir şeyin imkanı yok, kendinizi de bunlara inandırmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt