Droplar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanlik07

Üye
Okuduğum en iyi hurafelerden :) Böyle bir şeyin imkanı yok, kendinizi de bunlara inandırmayın
Dostum daha önce bi arkadaş forumada taşıdı bu konuyu yorumum altına drop alamayanlar nicelerinin kaç haneli olduğunu yazarlarsa görürsün.. 8 aydır drop alamamak şansla alakalı bişey olabilirmi böyle bişey varmı komik. Milli piyango çıkan adama bir daha piyango çıkarım Rise da çıkıyor işte clandan arkadaş haftada 2 kere uniqe alıyor şaka değil adam oyun sayesinde nişanını yaptı stomu satarak o zaman 15 gb idi divane yüzük khbal elven bow bir de asasların uniqe daggeri düştü adama .. nickte verebilirim inanmayan varsa loglarına baksın yönetim görür zaten sonuç ne mi oldu adam tabiki bütün itemleri gb olarak sattı ve parasını çatır çatır yedi şimdi diğer oyunu oynuyor..rng diye bişey yok çok haksızlık ediyorsunuz

Vision

Senior Moderatör
Dostum daha önce bi arkadaş forumada taşıdı bu konuyu yorumum altına drop alamayanlar nicelerinin kaç haneli olduğunu yazarlarsa görürsün.. 8 aydır drop alamamak şansla alakalı bişey olabilirmi böyle bişey varmı komik. Milli piyango çıkan adama bir daha piyango çıkarım Rise da çıkıyor işte clandan arkadaş haftada 2 kere uniqe alıyor şaka değil adam oyun sayesinde nişanını yaptı stomu satarak o zaman 15 gb idi divane yüzük khbal elven bow bir de asasların uniqe daggeri düştü adama .. nickte verebilirim inanmayan varsa loglarına baksın yönetim görür zaten sonuç ne mi oldu adam tabiki bütün itemleri gb olarak sattı ve parasını çatır çatır yedi şimdi diğer oyunu oynuyor..rng diye bişey yok çok haksızlık ediyorsunuz
Verdiğiniz örnekle oyunun hiçbir bağlantısı yok ne yazık ki. Gerçekten buna inanıyorsanız, oyundaki en uzun nicki koyun ve her gün farklı bir drop alın. :)

karanlik07

Üye
Yakında hepimiz NCS atarız:)
Valla kral ister inan ister inanma bak dediğim arkadaşa 5 tane uniqe item düştü superlemoon du adı atsın daha çok atsın gözümüz yok ama bir tane bile uniqe alamayan oyuncuyuda gör artık be. Zindan geldiği günden beri giriyorum aldığımız tek vixen bende yalan yok .. lütfen drop alamayanlar yazsın nickleri kaç harfli benimki 4 haneli

karanlik07

Üye
Verdiğiniz örnekle oyunun hiçbir bağlantısı yok ne yazık ki. Gerçekten buna inanıyorsanız, oyundaki en uzun nicki koyun ve her gün farklı bir drop alın. :)
Ya kral adam 4-5 uniqe aldı nasıl oluyor ? Oyunda bir tane bile uniqe atmamış adama haksızlık değilmi ? Bozuk bu oyun rng falan fistan boşuna yazmayın

Powerslave

Üye
Nickimizdeki her harf için RNG ayrı bir zar atıyorsa mantıklı?

öyle midir? Sanmıyorum. 1000 yüzlü zar işte

Martpa

Üye
Solo oyuncular oyunu bıraksın mı sayın Vision? Oyun açıldığı günden beri group ve solo zindan yapıyorum daha 1 tane kayda değer drop alamadım. Vaadleriniz arasında bireysel oyuncularda rahatlıkla kendi karakterini dizebilecek dediniz.. Sırf emek verdiğim için silip atamıyorum vallahi artık oyunu açasım dahi gelmiyor.

karanlik07

Üye
Siz alakası yok diyin beyler adam dün gene drop aldı SuperLemon uniqe hemde aldığı 10. Drop falan galiba uniqe olarak epikleri saymadım .. varsa kendine güvenen bi yönetici dediğim nickin loglarına baksın ve paylaşsın görün burada almışmı almamışmı

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Siz alakası yok diyin beyler adam dün gene drop aldı SuperLemon uniqe hemde aldığı 10. Drop falan galiba uniqe olarak epikleri saymadım .. varsa kendine güvenen bi yönetici dediğim nickin loglarına baksın ve paylaşsın görün burada almışmı almamışmı

Burası mahalle değil öncelikle üslubuna dikkat ederek forumu kullan. Gerekli görülen tüm durumlar kontrol ediliyor/inceleniyor.
Konuyu amacından çıktığından dolayı kilitliyorum, benzeri konular açmak yerine bu konuyu okuyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt