Droplar

okiko23

Üye
Clanlar farm yaparak tüm çarlarına +7 +8 reaper vs. Yapmışlar. Bizde biraz farm yapalım dedik. Yaklaşık 3.5 saat rpr harici dinlenmeden Death Valleyde Undead King kestik :) bus haricinde herhangi bir drop alamadık. Atlamak istemiyorum güzel mana atıyordu Acaba nerede hata yaptık.

KorkmazUsta

Üye
droplarla fazla oynanıyor dün 2-3 saat farm yaptığım yerde 5-6 item almıştım dişe değecek bugün daha uzun süre farm yapmama rağmen hiç drop yok sonradan başlayan oyuncuların şansı çok az malesef teamde yoksa hele oyun çok fazla death valley bölgesine entegreli eslanta rünsüz olarak leg. itemlerin koyulması lazım

GİL-GALAD

Üye
Zaten drop oranları da yerleri de tam hali değil yani officalde karşılaşacağımız son halli bu değil.

HERO

Üye
Bencede şuan baya dengesiz droplar.
Bide üst clanlar nerde nasil farm yapdiklari gizleniyor.

okiko23

Üye
Kimse farm slotunu falan gizlemiyor aslında boss kovalamaca ve birkaçı fixlenen dupping itemler.. hepsi bu..
Üst clanların nerede farm yaptığı görülebiliyor. Ben takılardan bahsetmiyorum. Server +7 +8 item kaynıyor +1 bulmak bile bu kadar zorken 2 gündür clanca debeleniyoruz elimizde henüz bırak upraged yapmayı item yok sen dupe diyorsun ancak onlar artı bastıklarını söylüyorlar

ANGEL

Üye
dupe olayı olmuş,sonra çözdüler sanırım.şu ofline merchant sıkıntısının olduğu zamanlar.gerçi hala varda...ya alfada oyun daha anlayış göstermek lazımda.gerçekten drop oranları alfa olmasın rağmen çok düşük en az %200 artırılmalı diye düşünüyorum,alfada oyuncuya bu kadar işkence çektirilmemeli çünkü itemler zaten silinecek :D

okiko23

Üye
dupe olayı olmuş,sonra çözdüler sanırım.şu ofline merchant sıkıntısının olduğu zamanlar.gerçi hala varda...ya alfada oyun daha anlayış göstermek lazımda.gerçekten drop oranları alfa olmasın rağmen çok düşük en az %200 artırılmalı diye düşünüyorum,alfada oyuncuya bu kadar işkence çektirilmemeli çünkü itemler zaten silinecek :D
İşte Alpha amacı odur. Bug , dupe vs. Bulmaya çalışıp bildireceksin. Benim o konuda her hangi bir sorunum yok ancak bi pk çıkayım farm yapayım kendimi eğlendireyim diyorum yahu 4 saatte kesilen 1500.2000 mobtan 1 tane birşey atmaz mı onu geçtim tamam diyorum gidip az bowl'da turlayalim diyoruz. Bu sefer de fixlenen dupe itemleri karşımıza çıkıyor

ALFATURK

Üye
Dupe yapmışlardır hiç Undead'de görmediğim adamların ellerinde Repearlar var.
+7 mi +8 mi bilinmez... :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt