Dün fark ettiğim bir sorun hk.

GunJack

Üye
Dün pazar günü olması sebebiyle oldukça kalabalıktı oyun. Bu güzel birşey. Benimde satılacak eşyalarım olduğu için neredeyse bütün gün dorion 1 ' deydim. Özellikle öğlen saatleri ile birlikte sürekli rise online yanıt vermiyor hatası alıyordum. Genel olarak fps sıkıntım yok gibi gözüksede discord için alt tab yapınca hatta internet tarayıcı açarken bile oyun yanıt vermiyor hatası alıp önce karanlık ekran ardından oyun kapanıyordu. Bu durum canımı baya sıktı işin doğrusu. Hatta benim oyunla ilgili en büyük beklentim oyunun kasma sorunlarının kalabalık ortamlardaki fps düşmelerinin optimize edilmesi yönünde. Bugun aynı manzara ile karşılaşacağımı düşünerek oyuna girdim dün pazar kurduğum yere aynı pazarı kurdum. Bi haberlere baksam mı diye tereddüt ederek tarayıcıyı açtım. Sonuç sıfır kasma donma atma. Buradan şu anlam çıkartıyorum. Duvara bile kamerayı çevirsen sunucuya yük bindiği zaman oyun hata vemeye meyilli. Bu konu hakkında bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.

RickSancheZz

Üye
alt tabda ekran kararmasını ben pencere modunu değiştirerek çözdüm,
Fullscreen kullanıyorsan, Windowed fullscreen yap, oynanış yada görüntü bakımından bir farkı yok ama kararmayı çözüyor.

01dead

Üye
Oyun içi çözünürlüğün masaüstü çözünürlüğünden farklı olması, pencere modu, dlss, fsr, vsync tarzı görüntü teknolojileri geçişler arasında sorun çıkartabiliyor. Birde pazar yaparken görüntü ayarlarını very low a, fps sınırını 30 a çekmek mantıklı. Sorunsuz kombinasyonu bulman dileği ile.

AcHiLL3S

Üye
Oyun donup tamamen kitleniyorsa görev yöticisinde rise online yanıt vermiyor diyorsa sebebi bios ve anakart chipset driver eski olması.bios ve anakart chipset güncellersen yanıt vermiyor hatası düzelir

Artes

Üye
alt tabda ekran kararmasını ben pencere modunu değiştirerek çözdüm,
Fullscreen kullanıyorsan, Windowed fullscreen yap, oynanış yada görüntü bakımından bir farkı yok ama kararmayı çözüyor.
"Windowed fullscreen" bende bu şekilde çözmüştüm. (y)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt