Dungen Değişmeli Mi ?

byankara

Üye
Herkese iyi günler.

Bilindiği üzere dungenlera solo oyuncular olarak genelde eşleşme sistemini kullanıyoruz. İyi niyetli arkadaşlar kadar malesef ki kötü ve art niyetli arkadaşların sayısı azımsanmayacak kadar fazla.Atlamalı 2.etaptan sonra genelde arkada 1 veya 2 kişi kalıyor ve beklenmediği zaman o arkadaşlar relog atıp geri gelsede o arada diğer odanın bosslarını ve moblarını diğer arkadaşlar kestikleri için partinin bütün düzeni bozuluyor.Kesinlikle odalarda tüm oyuncular gelmeden diğer kapılar açılmamalı.

wolfingen

Üye
Herkese iyi günler.

Bilindiği üzere dungenlera solo oyuncular olarak genelde eşleşme sistemini kullanıyoruz. İyi niyetli arkadaşlar kadar malesef ki kötü ve art niyetli arkadaşların sayısı azımsanmayacak kadar fazla.Atlamalı 2.etaptan sonra genelde arkada 1 veya 2 kişi kalıyor ve beklenmediği zaman o arkadaşlar relog atıp geri gelsede o arada diğer odanın bosslarını ve moblarını diğer arkadaşlar kestikleri için partinin bütün düzeni bozuluyor.Kesinlikle odalarda tüm oyuncular gelmeden diğer kapılar açılmamalı.
Hocam oto eşleşme ile değil de, h1 gate arkası ya da dv sylas önünde pt aramalısın. Ben bugüne kadar hiç söylediğin gibi bir sorun yaşamadım. (İlk günden beri dungeon kaçırmadım)

Babayiğit

Üye
Herkese iyi günler.

Kardeşim adam 2 tane taştan zıplayamıyor diye ben niye 15 dakikamı orada çöpe atayım, 2 defa space ye basacanız. Bu rise online ve malum oyun kitlesininde zr3 zr3 basmak harici hiçbir kabiliyeti yok mu.

Agaragambi

Üye
İlk girdiğimde bende zorlandım 2 kere düştüm beyler siz devam edin relog oluyormus dedim saolsunlar exp kacırma dediler yardımcı oldular hep beraber bitirdik yani biraz adamına denk gelme meselesi.. Not: hala zindan drobu alamadım

GodLessTurtLe

Üye
Cave dungeon da da çok fazla mob var ya kes kes bitmiyor, sayısı azaltılabilirse iyi olur exp kaybı olmadan

byankara

Üye
Kardeşim adam 2 tane taştan zıplayamıyor diye ben niye 15 dakikamı orada çöpe atayım, 2 defa space ye basacanız. Bu rise online ve malum oyun kitlesininde zr3 zr3 basmak harici hiçbir kabiliyeti yok mu.

Sen olayı anlayamamışsın galiba. Şimdi 2 kişi diğerleri karşıya geçsin diye tutuyor ya stunları diğerleri karşıya geçince tutmazsalar diğer o iki adam nasıl karşıya geçecek ? Sonuç olarak o adamda gidip relog atıyor geri geliyor ve özellikle priestse bu arkadaşlar heal ve buff atmayınca sen bosu nasıl keseceksin ? Demekki 2 kere space basacanız! (basacaksınız) mevzusu değilmiş.

Babayiğit

Üye
Sen olayı anlayamamışsın galiba. Şimdi 2 kişi diğerleri karşıya geçsin diye tutuyor ya stunları diğerleri karşıya geçince tutmazsalar diğer o iki adam nasıl karşıya geçecek ? Sonuç olarak o adamda gidip relog atıyor geri geliyor ve özellikle priestse bu arkadaşlar heal ve buff atmayınca sen bosu nasıl keseceksin ? Demekki 2 kere space basacanız! (basacaksınız) mevzusu değilmiş.
Byankara bey,

Bilakis ben konuyu çok iyi anladım lakin siz pek iyi okuyamamışsınız.

Sütunları tutmamak gibi bir durum söz konusu değil. En azından ben bugüne kadar daha sütun tutmayıp arkada adam bırakacak kadar gaddar bir gruba denk gelmedim. Space tuşuna basamayıp 10 sefer düşüyorsa birisi chatten sitem edilir ama yinede beklenir. Sanırım sizde space basamayan tayfadansınız, biraz alındınız gibi hissettim ;)

testmaker

Üye
Herkese iyi günler.

gördüğüm en anlamsız öneri olabilir kimse gelmeden kapılar açılmamalı ne asıl bunu kötüye kullanır o bahsettiğin toxicler

Agaragambi

Üye
Toxic tipler her yerde inci ararken kapı açılınca beklemeyp hemen diğer tarafta mobları kesti bugün adamlar zaten item yok bari exp i alaydık diyoruz oyalanmasaydın diyor adam oyalanma dediği de inci toplamak. Kızıyorsun ama yapacak birşey yok

byankara

Üye
gördüğüm en anlamsız öneri olabilir kimse gelmeden kapılar açılmamalı ne asıl bunu kötüye kullanır o bahsettiğin toxicler
Nasıl kötüye kullanabilir mesala ? Odaya 5 dk bekleme süresi koyarsın kasıtlı olarak geçmeyen oyuncu 5 dk sonra kapılar açılınca ister geçer ister geçmez. Yorum yapmadan önce alternatifleri düşünün sonra saçmamı değil mi karar verirsiniz.

Otistik

Üye
Discord sunucusunda bulunan pek çok kişi sana dungeon konusunda yardımcı olabilir parti bulabilirsin iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt