Dungeon DROP İçeriği

mmogod

Üye
Elimden geldiğince editleyip düzenleyeceğim Dungeon Drop List konusuna droplarla alakalı tecrübelerinizi günlük olarak eklerseniz. Her gün içeriği zenginleştirmek istiyorum.

Şimdilik 3 farklı hesaptan Hard Mode yapmış birisi olarak son bosstan tek alabildiğim pot oldu. Sizde tecrübelerinizi paylaşırsanız hepimiz için daha anlaşılır bir content haline gelir.

kakank11

Üye
Mob'dan epic sc, mage elder donluk, priest kafalık 2x dungeon drop tam list

ALGHEMIST

Üye
If you add your experiences related to drops daily to Dungeon Drop List, which I will edit and edit as much as I can. I want to enrich the content every day.

As someone who has made Hard Mode from 3 different accounts for now, the only pot I could get from the last boss was the pot. If you share your experiences, it will become a more understandable content for all of us.
(0) drop for over a month on doing it everyday, drop rate is shit

KARLIGAN

Üye
Elimden geldiğince editleyip düzenleyeceğim Dungeon Drop List konusuna droplarla alakalı tecrübelerinizi günlük olarak eklerseniz. Her gün içeriği zenginleştirmek istiyorum.

Şimdilik 3 farklı hesaptan Hard Mode yapmış birisi olarak son bosstan tek alabildiğim pot oldu. Sizde tecrübelerinizi paylaşırsanız hepimiz için daha anlaşılır bir content haline gelir.
zından ıcındekı moblardan 1 adet unıqe upgrade scroll , hard mod son bosstan epic warlock's küpe aldım. onun dışında tum solo ve grup zindanlarım boş. hard , hell gırdım hep

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt